Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Eski bir dosttun benim için sen Yalnızlığımı paylaştığım telefonda Hiç bir zaman bıkmazdım senden Yerin doldurulamazdı hayatımda Benim için her şeye katlandın Hep fazlasını verdin bana Çekip gitmekte bile haklıydın Ben hiç layık olamadım sana Herşeyi paylaştık sen ve ben Dost da olduk seninle düşman da Güzel bir anısın artık sen O yatağın diğer ucunda[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu seferkini daha bi beğendim. gittikçe gelişiyorsun dugurum. tebrikler. Ps: yine sonu değiştirdik. :P[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ehe ztn metket olmasa benim şiirlerin sonu bişiye benzemicek[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bütün anlamı vermiyor sanki mısralar çünkü boşluk kalmış gibi sanki aralarda sadece telefonlarda geçen bir duygu alış-verişi havasında başlayıp yatağın diğer ucunda bitmesi yani biraz garip olmuş ama son 2 mısrayı beğendim[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar