Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Arkadaşlar ben fp assasin açıcağım assasin için en kral takıları buraya yazarmısınız? ayrıca assasin için kekuri belt iyi olur mu en azından noob iken veya cz de yeterlimidir?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Dual +9 dex earring, dual ROL,elf belt,amulet of dex yada priest pendant[signature][hline]Uninstall KO!!! bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Rouge earringde olabilir. 5 dex veriyor ama resistancelari var. Ayrica priest pendant yerine warrior pendant da takabilirsin onunda dex 5 ama onda da resistance ve hp var :) Elf belt ve rol konusunda buriala katiliyorum. Olmasi gereken 2 item.[signature][hline]http://www.clan-tr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Kekuri Belt elf belti bulana kadar assasin için yeterli mi yoksa satayım mı? satsam beramusta ne kadar eder? bide elimde 104 defansı olan sword axe spear def 32 olan bi kalkan var o ne kadar eder yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 her bi şeyini elf yap :D[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bak aslanım assasini oynadım biliyorum ne istediğini ama sölemicem,sana tavsiyem iki eline dual kalem çalış+çalış+çalış+ çalış bırak oyunu milletin için çalış kascam die uğraşma burial(onur)hayat kombosu falan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben deli gibi knight oynayan biri değilim bu tavsiyeleri işitecek yaşıda geçtim,benlen eziqmişim gibi konuşma ben sanki bilmiyorum ve hatta sanki milletim için çalışmıyorum gibi konuşma.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 iyi konuşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hocam sakin !!! dediğim gibi elf manyaa ol eğer dediğin gibi fazla oynamıyosan zaten itemleri almassın o kadaar sayılanları ömrünü vermen gerek[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende onu dedim yanlış anladı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 fp olacaksan dfns veren takı alıcan dual rol pp mumkunse rogue earıng fp lerınde +8/15 olması lzmkı fp assasın ım de yoksa zor oluor ben denedım de:)[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan: ------ LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 holi ben seni annadım kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 saolasın,nendin şey tam 4 kere spike açmak için oturdum makinanın başında 4 dünde de giremedim,kısacası charı çaldılar[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım NP:no problem çok vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Günde 3 saat giriyorum vede lvl yüksek ama itemi çok düzgün olmayan bir paper magem var zaten itemleri onunla kasmayı planlıorum o yüzden fazla girmeme gerek yok diye düşündüm. bu arada kimse bilmiomu kekuri belt yeter mi? (30 defance %30 dodging rate.)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kekuri belt iyidir ben belt of dexterity kullanıyodum[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım NP:no problem çok vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Fortuna, 08 Ağustos 2005 11:40 tarihinde demiş ki: Günde 3 saat giriyorum vede lvl yüksek ama itemi çok düzgün olmayan bir paper magem var zaten itemleri onunla kasmayı planlıorum o yüzden fazla girmeme gerek yok diye düşündüm. bu arada kimse bilmiomu kekuri belt yeter mi? (30 defance %30 dodging rate.) Sadece defans ve rate varsa hikayedir o belt +9 dex belt al daha iyi.Dodging rateler çalışmıyor....[signature][hline]Uninstall KO!!! bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar