Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assasin İcin Takılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rouge earringde olabilir. 5 dex veriyor ama resistancelari var.
Ayrica priest pendant yerine warrior pendant da takabilirsin onunda dex 5 ama onda da resistance ve hp var :)
Elf belt ve rol konusunda buriala katiliyorum. Olmasi gereken 2 item.[signature][hline]http://www.clan-tr.com
Mesaj tarihi:
bak aslanım assasini oynadım biliyorum ne istediğini ama sölemicem,sana tavsiyem iki eline dual kalem çalış+çalış+çalış+ çalış bırak oyunu milletin için çalış kascam die uğraşma burial(onur)hayat kombosu falan yap
Mesaj tarihi:
hocam sakin !!!
dediğim gibi elf manyaa ol
eğer dediğin gibi fazla oynamıyosan zaten itemleri almassın o kadaar sayılanları ömrünü vermen gerek[signature][hline]Server : Diez
Clan : The chosen
Level : 6x
Kasar Hood - Paladin
Mesaj tarihi:
fp olacaksan dfns veren takı alıcan dual rol pp mumkunse rogue earıng fp lerınde +8/15 olması lzmkı fp assasın ım de yoksa zor oluor ben denedım de:)[signature][hline]Nick: _TRibula_
Server: Ares
Clan: ------
LvL:61
np:17xxx

---------------------------------------------
yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : )
Mesaj tarihi:
saolasın,nendin şey tam 4 kere spike açmak için oturdum makinanın başında 4 dünde de giremedim,kısacası charı çaldılar[signature][hline]Nick:yok
Server:Ares
Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım
NP:no problem çok vardı bende
Mesaj tarihi:
Günde 3 saat giriyorum vede lvl yüksek ama itemi çok düzgün olmayan bir paper magem var zaten itemleri onunla kasmayı planlıorum o yüzden fazla girmeme gerek yok diye düşündüm.

bu arada kimse bilmiomu kekuri belt yeter mi?

(30 defance %30 dodging rate.)[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!
Mesaj tarihi:
said:
Fortuna, 08 Ağustos 2005 11:40 tarihinde demiş ki:
Günde 3 saat giriyorum vede lvl yüksek ama itemi çok düzgün olmayan bir paper magem var zaten itemleri onunla kasmayı planlıorum o yüzden fazla girmeme gerek yok diye düşündüm.

bu arada kimse bilmiomu kekuri belt yeter mi?

(30 defance %30 dodging rate.)

Sadece defans ve rate varsa hikayedir o belt +9 dex belt al daha iyi.Dodging rateler çalışmıyor....[signature][hline]Uninstall KO!!!
bb
  • Yeni Oluştur...