Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 "Ben bu connecti tıkladığım zaman nereye veya nerelere bağlanıyorum" diye hiç merak ettinizmi? Merak edenlerdenseniz buyrun : [spo1=-][->] [>-] 195.175.7.18 (Türkiye XO) 206.41.25.205 67.17.75.94 -so0-1-0-2488M.ar1.LAX2.gblx.net- (Los Angeles CA YO L1) 208.50.86.170 -NR-Software.ae0.407.ar1.LAX2.gblx.net- (Los Angeles CA L2) 216.152.255.174 -unknown.xeex.net- (NOX) 69.26.175.246 -c1-e2.core1.onestop.net- 69.26.175.195 -login.knightonlineworld.com- [<-.-] An: 'login.knightonlineworld.com' [K2NETWOR-RL4JFK] için 11 hops. TTL : 116 512kbps ADSL için : min : ~240ms max : ~280ms[/spo] Not : "login.knightonlineworld.com" serverine göre sonuçlardır. Node Name'ler bağlantı saatine ve yoğunluğuna göre değişebilir. ilave not : bu bilgileri illegal konular için kullanmanız sonucunda doğacak herhangi bir konudan dolayı kesinlikle sorumluluk kabul etmem.. [signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... [Bu mesaj Lonely tarafından 07 Ağustos 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Teşvik yapmayalım lütfen fatih... :)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Onlarla hiçbişey olmaz merak etme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 "bişi yaparlar" demedim zaten. "yapmaya çalışmak zorundan uğrayacağınız hasar" demek istedim :-P[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 lam iiki bakmışım. 11 hop var ben 10 yazmışım... pardonz[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bununla K2'ye bile girerim, ehuehueha :-p[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tamam abi bitti yarın siliyorum tüm datayı :D[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar