Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da kalınacak yer (pansiyon vs tarzı ucuz yerler)

karpuz

Öne çıkan mesajlar

aaa karpuz nerelerdeydin abi ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

gezdim tozdum bölümüne açılması gerek.taşınmasını rica ediyorum şahsım adına çünkü bizimkiler taşınıyor veya kilitleniyorda ...[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 07 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
gel bizde kal ama benim derim kısadır

"derim kısadır" ne demek özellikle kalın yapmışsın ama anlamadım...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Sosyal ağlarda paylaş

2 dakika cıvıtmasanız be... Abi gezip tozmadım ki daha gezdim tozduma açayım (: Gezip tozacam, otel soruyorum... Abi çok pahalı olmadığı sürece otel de olur... Evet evet otel de olur ama böyle temiz, güvenli bir yer olsun. Fuhuş için kullanıldığı besbelli boktan otellerden olmasın yani...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...