Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da kalınacak yer (pansiyon vs tarzı ucuz yerler)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var mı böyle yerler Ankara'da... Vardır bittabii de benim istediğim temiz, güzel bir yer olsun. ÇOOOK ucuz olmasına gerek yok gecesi 20-30 milyon arası olsa kafi benim için... Ama şehir merkezine yakın olmalı ve güvenli bir yer olmalı yani...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
aaa karpuz nerelerdeydin abi ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
1 aydır interrail ile avrupa turu yapıyordum, yeni döndüm... Öyle işte... Interrail hakkında uzunca bir topic açmayı düşünüyorum da gerçekten üşeniyorum... (: deneyecem...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Jester'ın evi var nıhaha...
Ev boş olsaydı davet ederdim gerçekten benim eve...
Ama pansiyon tarzı bi' yer bilmiyorum...[signature][hline][Bob Marley]
Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Mesaj tarihi:
gezdim tozdum bölümüne açılması gerek.taşınmasını rica ediyorum şahsım adına çünkü bizimkiler taşınıyor veya kilitleniyorda ...[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 07 Ağustos 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
gel bizde kal ama benim derim kısadır

"derim kısadır" ne demek özellikle kalın yapmışsın ama anlamadım...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Mesaj tarihi:
ahahhahaha ferrero coştu[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
2 dakika cıvıtmasanız be... Abi gezip tozmadım ki daha gezdim tozduma açayım (: Gezip tozacam, otel soruyorum... Abi çok pahalı olmadığı sürece otel de olur... Evet evet otel de olur ama böyle temiz, güvenli bir yer olsun. Fuhuş için kullanıldığı besbelli boktan otellerden olmasın yani...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Beşevlerde Turizm Otelcilik Yüksek Okulunun oteli var, orası gayet ucuzdu ama telefonunu bilmiyorum malesef. 118'i arayarak öğrenmeyi deneyebilirsin.[signature][hline]rtc
  • 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...