tyler_gs Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bilgisayarı acıorum ekran bekleme modunda hdd cdrom ve disket calısıo fakat goruntu yok. birde birsey ifade edermi ama tahminimce cpunun fanında sanki bir yavaslama var. bu da acaba power supply mı umudunu arttırıo sizce?
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 pc hoparlöründen ötme sesi geliomu ?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
tyler_gs Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 pc mhoparloru hangisi kulaklıktaan gelen ses mi yoksa boardun icinden gelen se mi ama her ikisi de yok sanırım yani sessizler.
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 anakartı bir kere kısadevre yaptırmıştım elektirik varken pci'dan modem sökerken elimden kaymıştı boarda düşmüştü ozaman hiç bir çalışma göstermemişti yanmış olsa muhtemelen hiç çalışmayacaktır. biosu pili çıkartıp bilgisayarı çalıştırıp kısadevre ile sıfırlayıp bir daha dene derim.
tyler_gs Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 wow enteresan ama caresiz denemek lazım
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yada biosu sıfırlamak için anakartta bazılarında jumper bulunuyor. buda mümkün ama ekran kartın yansa bir ses duyarsın ki duymaman mümkün değil :)
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hiç bi ses gelmiosa işlemciden olma ihtimali çok yüksek. herşeyden önce en basit yöntemi dene işlemciyi sök tak. işe yaramazsa söyle sonraki adımlara bakalım...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop
tyler_gs Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 soktum taktım ama sorun aynen devam edio islemci yanmıssa anlasılır heralde yani en azından herhani bir koku filan yok. bir de bu olayın cıkısı da sudur bilgisayarı actım floppy hata verince kapatıp tekrar actım ve acılmadı :)
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 içimden bi ses ya ekran yada anakartı yaktın dio[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 basıt bır sorun olabılır sorunun mesela monıtorun kablosu çıkmış olabilir?[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
tyler_gs Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: zgrw, 01 Ağustos 2005 10:09 tarihinde demiş ki: içimden bi ses ya ekran yada anakartı yaktın dio yada power supply hocam.
Öne çıkan mesajlar