byharper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iyi yani yonjadan bi kızla tanışıp yatabiliyosun boşuna uğraşıyoruz sanmıştım hehe;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Pha, 07 Ağustos 2005 04:47 tarihinde demiş ki: Yerliler bölümüne taşıyorum bunu. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Oh my god o_O[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Venator, 07 Ağustos 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Oh my god o_O harbiden omg ![signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 şuana kadar hiç bi topiki okurken sesli gülmemiştim, ilk oldu *!heycanlanır*[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 topic cidden sinirimi bozdu. egoistik bir ruh halinde yazılmış reklam amaçlı topic gibi geliyor bana. okuyucu olarak yorumum budur yani, ne düşünerek yazdıgını sonsuza dek bilemicez.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Alem kral olmuş.Görmemişin şeyi olmuş tutmuş balkonda traş etmiş gibi kalıplaşmış sözcükler bu foruma verilebilecek cevaplar arasında yer alabilir.[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar