mc_ups Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Merhaba arkadaslar bole bişi olmaza cz de dolasırken ne gorsem iyi humanlar ve orclardaki bi clan beraber orc banditi kesiyorlar... İlk gordum ve sasırdı. Adama niye atack veriyosunuz dediğimde "no" dedi ve human beni oldurmesi için bi ass cekti ve kaçmak zorunda kaldım.Bunlarla aynı serverda olduguma utanc duyuyorum.Madem adam gibi oynuyamıyacaksınız oynamayın.Onların fotoflarını cektim ama suan nasıl siteye ekliyecegimi bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 www.imageshack.us adresine yükle resimleri. sonra o site sana resmin adresini vercek. o adresi de şeklinde yaz. olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_ups Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İnşaallah olur.Şeklinde yaz demişsin ama ne yazdıgın cıkmamıs http://img17.imageshack.us/my.php?image=11111op.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 uehueuh kesmeyi deneseydin belki 2 3 kişi kesebilirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_ups Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Oldu canım adam yanıma ass cekti lvl 60 ne yapayım nasıl kesecem ben onu :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 :D o orc bandit leader boss tu dimi :S magelerde 1 warior çağırsaydı +60 görürdü onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_ups Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İnşaallah içinden cacık cıkmıstır beraber yerler mal adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben anlamadım. Rezillik nedir?[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Sözlüğe bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 [spo1=Ahanda resim][/spo][Bu mesaj Eternalus tarafından 07 Ağustos 2005 09:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bunun neresi rezillik ben anlamadım? Istediklerini yaparlar be canım sen karışamazsın onlara belki cafe arkadaşlarıdır anlaşmışlardır .. Her gördüğün el morad her gördüğün karus birbirine saldırmak zorunda diye bi yasamı var? [Bu mesaj Calamity tarafından 07 Ağustos 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 +1 Sana göre rezillik olmuş çünkü oturup düşünmemişsin 2 dakika bu adamlar arkadaşmıdır,hem orc hem insan charları varmıdır,normal hayatta arkadaşmıdırlar..Aynı şeyi biz de yapıyoruz,hatta eğer cz de harpimize ks yapmaya kalkan olursa orc arkadaşlarımız gelip kesiolar.Ağrına gitmiş senin ama bunun rezillik deil avantajla alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_ups Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Peki bi kişi arkadası olabili ama humanlardan 10 kişi de mi arkadası Sana bi dahakine daha iyi bi resim cekerim o zaman gorunce ne yapacak..ki arkadasıda olsa bole bişi olamaz beni oldursun diye adam yanına elamanı cekiyor madem bana niye saldırıyorlar bole işin ben Çiçek Böcek bu adam savaslarda da boyleyse vay halimize.... [Bu mesaj KaKsi tarafından 07 Ağustos 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Beyenmeyen oynamaz ne yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 küfür etmişin hemde çok yüce bi varlığa mümkünse bu forumu terk et,herşey senin gibiler yüzünden oluyo zaten[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım NP:no problem çok vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ya bırakında insanlar ne istiyosa onu ypsaın geçen bizde pk yaparken bi adamın yanına gittim selam verdim ve oturdum yani nolacak illaha kesmek zorunmayıs değiliz tabii bis kesmediq mi kestiq sonra o ayrı bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Calamity, 07 Ağustos 2005 09:51 tarihinde demiş ki: Bunun neresi rezillik ben anlamadım? Istediklerini yaparlar be canım sen karışamazsın onlara belki cafe arkadaşlarıdır anlaşmışlardır .. Her gördüğün el morad her gördüğün karus birbirine saldırmak zorunda diye bi yasamı var? [Bu mesaj Calamity tarafından 07 Ağustos 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Orası Colony zone abicim uyan lütfen. DELİDUMRUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar