Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 internet sitesinden aldıysan o beta başvuru formu ama client ın içinde create accounttan yaptıysan banada yaparsan ii olur walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yaparız ayıpsın. ;P Yapılır ya.. niye yapamayasın.Ayrıca sitesinden aldım. Yapılır.Hele bi insan Kaldı 750mb...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bende indirdim, sitedeki başvuru formunu doldurdum ve bekliyorum. Acaba birileri kurulumdaki game key'i verse, kendimiz oyundan hesap yaratabilir miyiz?[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bana geldi 0310 ile başlıo :D :D :D...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 oyuna girebilen oldumu ya ben hala indiriom bi ara net hata verdi %18 den devam edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sabah başladım 700mb a geldi... son 280mb ha gayret. Saat 6:30 gibi yazarım size..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben oyuna başladım kasıyom bile :) Oyun güzel ama müthiş deil tabi ultima ile skiller aynı mining bs kasıyorum :P görüntüler acayip güzelmiş ki arkadaşın bilgisayarda çalışmadı ekran kartı dolayından güzel bi ekran kartı lazım oyun da size oynayış şekiller veriyolar wow tipi filan tuşları oyle ayarlayabilirsiniz.Irklar üç çeşit elf dwarf ve insan.Karakter yaratırken baya bi özelliklerini ayarlıyon boyuna kadar.. Oyunun haritası baya bi büyük. Yani Wow a benzetmeye çalışmışlar herşeyi ile classlar filan aynı ultima bi farkı yok en zoru ise oyuna girmek beyler biraz sabırlı olmalısınız ilk indirceksiniz 900 mb sonra 3 gün account bekliceksiniz ondan sonra bilgisayara yüklemesi bi 20 dakka ondan sonra update ise 1.5 gün :) Update tamamen tüm grafikleri değiştiriyor. Bunları yaptıktan sonra oyuna girebilirsiniz :) Mailinize Game key gelecektir account name gelmez game key ile yukledikten sonra launcher dan create account yapın hemen acılır accountunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bende ekran kartı desteklemedi ondan oynayamıyorum :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 3 gün oldu hala bekliyorum... zaten 300mb update duyunca oynamaktan vazgeçmeye başladım :S[signature][hline]Shakkil / LvL 60 / Elemental Lord / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeneca_Undead Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ohhh kac mb update i bu kadar surmus walla ben o oyunu yarıda kestim lineage 2 nin unoffical serverini duyunca bi gün açık bıraktım indirmek için ama deiyo soliim yani ekran kartı fln desteklemiomus bu oyunda (Irth onlinedan bahsediom) bu kadar ugrasacagınıza gelin lineage oynayalım hemide beleşşşş :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaokan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 birakin bu oyunlari gelin lineage e =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 zaten oyun sarmadı pvp dogru düzgün yapılmıyor :) Bide lineage e bakalım[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bide line age paralı olucakmı sitesini filan yazarmısınız hakkında bilgileri filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaokan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 olum koskoca lineage 2 unofficial site war gormuon mu?=) oraya bak her bilgi war. bence su an private serverlar arasindaki en ii server. http://idragon3d.com burda forumlara uye ol turkce bolumune gir orda acikladim ztn her seyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 gördüm gördüm :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaokan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tmm uye ol forumlara msj at (turkce bolumune) bn cwp yazarim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Minimum gereksini mi ne bunun ? :S pentium 459 bişiler diyorlar ya :D amd 2163 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar