Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irth Online

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Ben oyuna başladım kasıyom bile :) Oyun güzel ama müthiş deil tabi ultima ile skiller aynı mining bs kasıyorum :P görüntüler acayip güzelmiş ki arkadaşın bilgisayarda çalışmadı ekran kartı dolayından güzel bi ekran kartı lazım oyun da size oynayış şekiller veriyolar wow tipi filan tuşları oyle ayarlayabilirsiniz.Irklar üç çeşit elf dwarf ve insan.Karakter yaratırken baya bi özelliklerini ayarlıyon boyuna kadar.. Oyunun haritası baya bi büyük. Yani Wow a benzetmeye çalışmışlar herşeyi ile classlar filan aynı ultima bi farkı yok en zoru ise oyuna girmek beyler biraz sabırlı olmalısınız ilk indirceksiniz 900 mb sonra 3 gün account bekliceksiniz ondan sonra bilgisayara yüklemesi bi 20 dakka ondan sonra update ise 1.5 gün :) Update tamamen tüm grafikleri değiştiriyor. Bunları yaptıktan sonra oyuna girebilirsiniz :) Mailinize Game key gelecektir account name gelmez game key ile yukledikten sonra launcher dan create account yapın hemen acılır accountunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Ohhh kac mb update i bu kadar surmus walla ben o oyunu yarıda kestim lineage 2 nin unoffical serverini duyunca bi gün açık bıraktım indirmek için ama deiyo soliim yani ekran kartı fln desteklemiomus bu oyunda (Irth onlinedan bahsediom) bu kadar ugrasacagınıza gelin lineage oynayalım hemide beleşşşş :horace:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...