retorikci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Merhabalar, oyuna genellikle haftada 1 ya da 2 kez giriyorum, bu yüzden takip edememiş olabilirim. Sanki son 1 haftadır warrior skillerimin eskisine göre daha yavaş recharge olduğunu hissediyorum. Özellikle Provoke yaparken ciddi biçimde hissediyorum bunu. Acaba bende kurulu olan client ile mi alakalı bir durum? Yoksa skillerle ilgili yeni bir düzenleme mi yapıldı?[signature][hline]Server : Diez Clan : BAD Job : Berserker Lvl : 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oyun yavaş yavaş ke ye döndügü için bazı degişikler yapıldı bununla birlikte provoke nin recharge süresi uzadı. ice mage lerinde frostbite skillini kullanırken hiç bişiy gözükmüyo degişiklik yaparken hatada yapmışlar.[signature][hline]ID: Diablo_Angel İD:ShaDow_ArCher Nation: Karus Nation: Elmorad Lvl: 5x Lvl:45 np:3xxx np:yok Clan:aLTeRNaTiVe clan:n00bz Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 relatedsites post mu kasıyon ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar