pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 arkadaslar icq sifremi degistiren adam tab, enter ve á gibi karakterler vermis okadar ugrasamama ragmen cozemedim yardim edermisiniz
Zed Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 www.asciitable.com adresinden kodlarını öğren, altgr tuşuna basılı tutarak o kodu yazarsan o karakter çıkar.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 http://vayacon.doruk.net.tr/pass.jpg bu sekilde gozukuyor ascii kodlariylada deniyorum ama olmuyor birturlu tab+enter+space filanda kullanilmis sanirim
pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 tesekkur ederim copy/paste olmuyor wordde aciyorum sifre dosyasini icq dan gelen ok isaretiyle ustunde geziyorum tab,enter,á bu karakter kullanilmis ama cozemedim daha :(
Zed Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 üç satırlık olduğu için arada bi yerlerde linefeed kullanılmış sanırım. öyle de denedin mi? bir de mirabilis'e mail at istersen. ne kadar yardımcı olurlar bilemiyorum ama denemekte fayda var.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
pokemon_RIZA Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 linefeed? nedir gülme :)
Öne çıkan mesajlar