SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bir gece daha paticikle birlikte bitti .. Güneş yavaş yavaş doğuyor... Başım çatlıyor =) uykusuzuuuuum...[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 O zaman sana Amerika'dan saat 11.12 PM de selamlarimi gonderiyorum:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 salı gecesi boyle yapma :yapma:[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Dorsia, 08 Ağustos 2005 06:13 tarihinde demiş ki: O zaman sana Amerika'dan saat 11.12 PM de selamlarimi gonderiyorum:) hehe vay be :) ben de kopuyorum yavas yavas hadi iyi geceler :D -ay sabahlar :p- p.s: gereksiz olmus topic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende 15 dakka sonra tatile gitmek için otobüse binmeye gitcem.1 hafta yokum böhüüü[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) edik=gitsem yazmışım [Bu mesaj arina tarafından 08 Ağustos 2005 07:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar