mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Netpia'nın Türkiye'ye getirdiği Türkçe İnternet Adresi (TİA) sisteminin teknik hazırlıkları tamamlanarak, deneme çalışmalarına başlandı. Netpia'dan yapılan açıklamada, Güney Kore Merkezli şirketin 1997 Yılında geliştirdiği ana dilde internet adresi sistemi ile dünya çapında yeni bir dönem başlattığı belirtildi. Teknik hazırlıklar tamamlandığında herhangi bir ön (www) ya da son (com, org, net, vb) eke gerek kalmadan, Türkçe karakterleri (ğ, ı, ü, ş, ö, ç) ve boşluğu da kapsayacak şekilde Türkçe İnternet Adresi alınabilecek, e-posta adreslerinde Türkçe gerçek isimler kullanılabilecek. Katılımcılar birçok web sitesine doğrudan Türkçe internet adreslerini kullanarak, yalnızca gerçek isimleriyle ulaşabilecekler. Ek olarak katılımcılar arzu ettikleri Türkçe internet adreslerini geçici bir süre için ücretsiz edinebilecekler. Türkçe İnternet Adresi almak için http://www.netpia.com.tr web sitesini ziyaret ederek kayıt yaptırmak yeterli oluyor. Netpia Genel Müdürü A.Koray Kocagöncü, çalışmaları kararlılıkla, sistemli bir şekilde sürdürdüklerini ifade ederek, dar kapsamlı deneme çalışmalarına start verdiklerini, birkaç ay içerisinde deneme çalışmalarını tamamlayarak, internet adreslerinde Türkçe dönemini başlatacaklarını bildirdi. benden sizlere duyurması[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 başlık hatalı olmuş internette türkçe alan adlarında son nokta olsa daha dogru zira senin yazdıgın türkçe alan adları projesi iptal edildi anlamında :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mutlu son desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 evet başlık yanlış olmuş.. noluyo lan dedim birden kendi kendime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Nefr, 06 Ağustos 2005 10:54 tarihinde demiş ki: Mutlu son desek? kurabiye kaçtı sabah sabah boğazıma pis seni be ![signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 "KAHROLSUN İnternette Türk Devri Alan adlarına" gibi bir baslik olmus bu:)[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Nefr, 06 Ağustos 2005 10:54 tarihinde demiş ki: Mutlu son desek? hazin son? herşey olabilir *!paranoyaktır*[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bu Türk Telekom Olduktan Sora :D:D Belki Giremeyiz Ha Biz :D[signature][hline]Semih a.k.a Cyclone www.msxturks.com www.stormuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bende şok oldum başlığı görünce herhalde com.tr falan yasak mı geldi die sordum kendi kendime :lol: çok süper bir gelişme.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya ilginizi çektimi okudunuz haberi öylese sorun yok bence[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 epeyce bi süredir www.hürriyetim.com var zaten, bununla bi bağlantısı var mı?[signature][hline]Boo, are you happy now? [Bu mesaj wildpervert tarafından 08 Ağustos 2005 07:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar