Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Arkadaşlar yeni başlayanlar için olan sticky ye ve sss'ye baktım ama serverlar ile ilgili birşey yazmıyor. Memnun olduğunuz paralı/parasız serverları ve ücretlerini yazarsanız sevinirim.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hepside ücretsiz ama MYKO serverleri (Adonis, deimos vs.) son günlerde bağlantı sorunu yaşıo. USKO da genelde Ares'teyiz[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Geçmiş olsun zopik. :) O stickylerde benim yazdığım bi tutorialda geniş kapsamlı bir yazı vardı. Onu oku mutlaka. Orda da belirttiğim gibi bu oyunda en önemli şey dayanışma, yardımlaşma. Mesela 10 tane canciğer arkadaşın "A" serverında oynuyorsa gidip de "B" serverında oynamaya çalışmak işkence olur. Neden? Çünkü bu oyunda level, parti ile kasılır.Parti eşittir = lvl = oyundan tat alma güdüsünü tatmin etme. Ama unutmaman gereken birşey daha var. Bu sadece bir oyun. O zaman iyi oyunlar ;) Edik: imla hataları [signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 08 Ağustos 2005 05:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya gidin uyuyun[signature][hline]Nick:yok Server:Ares Level:bugüne kadar toplam 200 lvl kastım NP:no problem çok vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar