Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlderililer köse mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamlar redkiti tartışıolar ahuahauah ss alın bu topicin =)[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
said:
Valeron, 08 Ağustos 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
sakalsız erkek cok kötü oluyor .. ben 17 yaşındayım ufak ufak var bendede çıkması için kesiyorum paso ..

ahah alakası yok.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
abisi şimdiye kadar 2 kere ustura ile oldum..hiç bir etkisi olmuyor..jiletle olun kendi kendine çoğalıyor..aman ölçüyü kaçırmayın ben biraz fazla altlara inmişimde..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
said:
Sorj, 08 Ağustos 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
Kingpin KÖSE!!!!

Tabi! Spiderman deki Kingpin de köseydi!
Kingpin kızılderili öyleyse![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
yani şu çıkıyor imza olcak bir yazı adgsdg

her köse bir kızılderili değildir ama her kızılderili bir kösedir..[signature][hline]Anubis the Sexy
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
ula sorj sanki sende çok sakal varmış gibi...adam da hala orta okuldan kalma sütçü bıyığı var...bari onları kes lan..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
harbi ha..hadi seni anladık klavyenin suçu yok..onu günaha sokma o pis parmaklarınla..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
Süt cocuğu BIYĞPI ZHUAUZAHUZUHA ZUAH Zhuazuh

bittim abi süper... Muhaha bi kerem benim bıyıklarım senin bıyıklarını döver.

Muhauha koptum ya.. süpersin MAndo

kingpin Abi sana inat yıkanmicam bugun deli gibi kaydım terledim, gittim annemin yanına oturdum öff leş gibi ter kokuon dedi bi sırıtık attım anneme muaha Bakma bana öle geçiririm kafana dedi yürü banyoya hala yıkanmadım yıkanmicamda mutluyum.Çarşamba kaymaya gitcez belki ozaman yıkanırım al. NASI? :horace: EVET KARDEŞİM YIKANMAYI SEVMİYORUM...

bi kerede kirliler sepetinden iğrenç kokan bi pantolon giymiştim Dolmuşta herkezin burnunun direğini eğirdim süperdi.
[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...

[Bu mesaj Sorj tarafından 08 Ağustos 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sorj valla ne yalan söliyim baban olsam gazetenin 3. sayfasına manşet olurdum Allah sabır versin ailene .[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
yalnız bu topikten bir gecevarta tadı aldım ya o yetti bu gece..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Mesaj tarihi:
akelsi amacın nedir[signature][hline]Anubis the Sexy
  • Yeni Oluştur...