itblood Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Merhaba! UO yu daha yeni indirdim netten. Uzerine yuklemem gereken patch ler var mı varsa nereden bulabilirim. Birde uye olabilecegim ucretsiz bir server biliorsaniz bana da soylerseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 uo emulatorlari bolumunde daha cok yardimci olurlar.her free server farkli birseyler istiyor galiba orda daha iyi cevap alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiG_mAsTeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yapman Gereken Tek Sey : Başlat, Ayarlar, Denetim Masası, Program Ekle / Kaldır. Ordan Uo Yu Seçip Kaldır Dıyeceksın. Biz Yıllarca Oynadıkta Ne Oldu. O Kadar Emek verırsın server 2dk ıcınde kapanır ondan sonra emeklerın bosa gıder... Bosuna Ugrasma Hıc WoW Now De Bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar