Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: zgrw, 03 Ağustos 2005 16:19 tarihinde demiş ki: gezdirme işi pek olmaz :) bi buluşma ayarlarız o arada öğrenirsin ;) En güzeli :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bahçeli genel olarak amele yatağıdır. Dar tshirt, güneş gözlüğü ve kafada bir kutu jöle ile piyasa yapmaya çalışan 7. caddede bir aşağı bir yukarı 5-10 tur atan çok insana raslarsın. Kızlar da aşağı yukarı aynı ayarda. Ayrıca aşırı trafik var hele haftasonları bazı caddelerinden arabanın dikizlerini kapatarak geçiyorum park eden arabalar yüzünden. Evet park sorunu da var.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: uzumlukek, 03 Ağustos 2005 16:13 tarihinde demiş ki: tabii ki ankara'nın her yerini gezmedim ama benim gidebilecegim,bana uygun olan her yere gittim.o yuzden diyorum ki kızılay'dan uzak dur, pek sakatlık cıkmaz ama ipini koparan 1001 türlü tip kızılaya atıyor kendini. samatya yine bi derece ama kızılay genel olarak, ı ıh. istanbul'un taksim'inden iyidir eheh[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben gezdiririm gerekli ilgiyi yaparım sen merak etme. Yeterki sen ordayken bende ankarada oluyum :d[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 BENDE GELCEM LAN! benide gezdirin.. Köpek misali heu.. tasma takarsınız birde.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 buluşuruz koklaşırız merak etmeyin :D. Geçen sene ben geldiğimde bi türlü topluyamamışlardı milleti bu sene inşallah güzel bi tutorial veririz. :D[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 istanbulda yaşayan başka hiç bi şehirden haz alamaz.. he ortam meselesiyle izmir de güzeldir.. diğerleri sux[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu arada seneye ben yokum allaha çok şükürler olsunki bu sene son bu kerbelada şansı olan varsa yazmasın izmiri tercih etsin :D[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Valla yapalım bişiler o toplaşmadan bende ankarada arkadaş edinmiş oliim :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 valla ne yap et sanerixi arkadaş edinme felaket satar :) bide outtrader (bana mı garezi bilmiyorum) acayip sakar hayatın tehlikeye girebilir zgrw de bahçelide ama acaba onunla en son ne zaman görüşmüştüm :) [Bu mesaj Angelfire tarafından 03 Ağustos 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yeni geldim ankara'dan gittiğim 2 yer var zaten Arjantin ve Tunalı :) Arjantin'de alkol alıcaksan Pampero'ya git canlı müzik falan var alaturka çalıyolar darbuka falan. Tunalı'da da nargile falan fistan için Mısır güzeldir.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Angelfire, 03 Ağustos 2005 21:19 tarihinde demiş ki: valla ne yap et sanerixi arkadaş edinme felaket satar :) bide outtrader (bana mı garezi bilmiyorum) acayip sakar hayatın tehlikeye girebilir zgrw de bahçelide ama acaba onunla en son ne zaman görüşmüştüm :) [Bu mesaj Angelfire tarafından 03 Ağustos 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Sanerix lazım oluyo polise falan veriyoruz sıkıştıkmı dimi? Aahahahah gülesim geldi bi an. Bide Barça diyesim. Bugün sataş yapasım üstümde ankaraya gelince alıcaklar paçamı aşşa. Hatta bu samimiyet nerden geliyor ?[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 anliyorum zero[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Beyler Ankaraya Gelince Bonekıraşırı Kaykaya bindircem bu anı kayıt etmek lazım MÜHEHE... Ogre Kaykaya biniyor O_o[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 rock tarzı müzik yapan tunalıda Biziz bar var güseldir... Valla kızılay şu an tam bi maganda mekanı,sahte tommy,nike,lacoste giyen hanzolarla dolu..Kızılaydada bi kaç güsel mekan vardır.. Mesela gimanın üst katındaki Melbo(accık kazık) eskiden pit stop cafe diye bi yer vardı hala açıkmı bilmiyorum,kocaman bi pistte(4 şeritli)minyatür arabalarla yarış yapardık ehuehe... Aaa bide maltepe pazarı var,aradağın her türlü cd yi bulabilirsin(oyun,dvd,divx,program)hatta herifin biri xbox oyunları getirtmeye başlamış. Bahçeliye hiç girmiyim herkes yorum yapmış zaten Bilkentte bi arkadaşın dediği gibi full tikky mekanı. -en fazla yılda 1-2 kez sağlam grup konser verir,konserler genelde saklıkentte olur,geçen sene pain of salvation gelmişti... -bide odtünün bahar şenlikleri baya iyi olur,bi tanıdığın falan varsa gitmeye çalış... -Ulusta işin olmadıkça fazla dolaşma hele akşamları yakıından bile geçme:),ama itfaye meydanında sağlam elektronikçi dükkanları bulunur,baya kelepir mallar vardır,yolun düşerse uğra bi ara... -Eğer maddi açıdan sorun yoksa bahçeli,ayrancı ve cinnah tarafları ev için idealdir ortamıda güseldir,hatta baban holding sahibiyse dikmen vadisinden bi ev tavsiye ederim:),bide balgatın bahçeliye doğru olan kısmı var,orda kiralar biraz daha ucuz ama insanların kaliteside düşer:),balgatta heryere çok yakındır. Amma yazmışım oku özümse sen bi bunları..[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: zgrw, 03 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: said: Instigator, 03 Ağustos 2005 12:15 tarihinde demiş ki: ankara tamamen sıkıcı bir şehir. neden sıkıcı bir şehir? çünkü ankara sıkıcı bir şehir başka hiç bir açıklaması yok. ama ankaraya geliceksen tunalıya takılacaksın tunalı ne tam ciks ne hiç mesela arjantinde sadece parası olup parasıyla ovunen insanlar, bahçelievlerde parası olmayıp babasının arabasıyla övünen insanlar kızılayda ise işçi partisinin grevlerine sık sık tanık olunacak bi yer. tunalı oyüzden ne çok paralıların mekanı ne parasızların ki bazı yerler var oralara fazla yaklaşmıcaksın tabiki... PS: Fakir yada parasız olmak kötü bir şey değildir kötü olan bunları gerçeği gibi yansıtmamaktadır.. sen ankarayı tanıdığından eminmisin ? 20 yıldır ankarada yaşıyortum ve bu dediklerin bence tamamen yanlış katılıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Sorj, 03 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Beyler Ankaraya Gelince Bonekıraşırı Kaykaya bindircem bu anı kayıt etmek lazım MÜHEHE... Ogre Kaykaya biniyor O_o sen bonecrusher'e hediye olarak gaz maskesi alda adam bayılmasın kokudan :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: anil_selam, 03 Ağustos 2005 04:45 tarihinde demiş ki: ya ankara üni nin beşevler kampüsünde ise bölümün gayet güzel aktiviteleri var :D evet ben geçen sene ankara üni.basketbol takımındaydım bu sene okul yüzdnen bıraktım herneyse aktiviteler gerçekten güzel spora çok önem veriyo ankara üniversitesi kafes futbolu, streetbol,tenis turnuvaları falan düzenliyor gerçekten güzeldir ank üni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bahçelievler hakkındaiki yorumlar beni çok üzdü ve bu yüzden bahçelinin içindeki bir insan olarak nedir ne değildir bir yazayım dedim . Bahçelievler , Ankarada yaşanabilecek engüzel ve en pahalı yerlerdendir . 7. ve 3. caddesi ile ünlenmiştir . 7. caddede her türlü cafe/bar/restorant bulunabilir , 3.cadde de restoran/sinema ve bir kaç aptal mağaza vardır . Bahçelievlerde 2 farlı sinema bulunmaktadır bunlar TüzeON ve Büyülüfener sinemalarıdır . Bahçelievlerde park sorunu vardır , gece 12 yte doğru bu sorun ortadan kalkar çünkü insanlar artık evine gider . Sokaklar aynayı kapatarak geçecek kadar dar değildir , bir kere sokaktan geçemeyip dolandığım olmadı . Baheçelievlerde evde canın sıkılırsa gece geç saatte çıkıp dolaşabileceğin , yemek yiyebileceğin yerler vardır . Sakin bir yerdir (cadde üzeri hariç) rahatça ders çalışabilirsiniz . Çukur olduğu için ordaki hava durumu tüm Ankaradaki ile aynıdır . Ör.Dikmende kar yağabilir ama Ankara ve Bahçelide yağmaz ama burda yağarsa bilinki hem Dikmen hemde bütün Ankarada yağıyor demektir :) Burayı başka hiç bi yere değişmem :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Zubadam, 03 Ağustos 2005 03:56 tarihinde demiş ki: Bide kira ücretlerinden bahsedin :) 400 den baslar buyuk ıhtımal 3+1 olur buyuk ıhtımal semtıde ıyı olur eskiden biz 7+2 +3 de banyoda 1.3 milyara kalıyorduk[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dreamer, 04 Ağustos 2005 10:42 tarihinde demiş ki: said: Zubadam, 03 Ağustos 2005 03:56 tarihinde demiş ki: Bide kira ücretlerinden bahsedin :) 400 den baslar buyuk ıhtımal 3+1 olur buyuk ıhtımal semtıde ıyı olur eskiden biz 7+2 +3 de banyoda 1.3 milyara kalıyorduk 7+2+3 o ne öyle be uzay mekiği gibi. hadi 2 yi anladımda 3 noluyo 3 banyo falanmı?? Nerdeydi bu şatonuz:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kiralık ev bakacaksan beşevleri tercih et derim. Sonuçta beşevler bahçeli emek hep iç içe geçmiş semtlerdir emek ve beşevlerin artısı ankaray'a yakın olmasıdır. Onun dışında bi arkadaş ankarada anca şuraya gidilir içilir, buraya gidilir, içilir, oraya gidilir yemek yenir demiş :) istanbul veya her hangi başka bir şehir de daha mı farklı peki? Deniz olmaması tabi ki bir eksidir ama en azından deniz olupta giremiyor değiliz veya geceleri nemden yapış yapış da olmuyoruz :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kültürel hayat diyorsan tam yerine geliyorsun derim. 7 yılım Ankarada geçti. İnşallah bir gün yine dönücem..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Olay denize girmece deil okula giderken vapurda rahat bi şekile bacak bacak üst üste atıp çay sigara eşlisini tamamlayabilmendir :)... Valla abi ne holding var ne fabrika kişi başı ev in kirasına max 250 ayırabilirim benim gibi 1 arkım daha olsa bi 2+1 e çıkarım gibime gelio :) en olmadı 1+1 studio daire modeli bakıcaz :) Ankaraya geldiimde bi paticik toplaşma kaynaşma günü yapalım o gün gezerizde :) bende ankarayı daha bi yakından öğprenmiş olurum :) Ev arkadaşı arıyan varsa bana ulaşsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: eldebaren, 04 Ağustos 2005 17:46 tarihinde demiş ki: Olay denize girmece deil okula giderken vapurda rahat bi şekile bacak bacak üst üste atıp çay sigara eşlisini tamamlayabilmendir :)... Valla abi ne holding var ne fabrika kişi başı ev in kirasına max 250 ayırabilirim benim gibi 1 arkım daha olsa bi 2+1 e çıkarım gibime gelio :) en olmadı 1+1 studio daire modeli bakıcaz :) Ankaraya geldiimde bi paticik toplaşma kaynaşma günü yapalım o gün gezerizde :) bende ankarayı daha bi yakından öğprenmiş olurum :) Ev arkadaşı arıyan varsa bana ulaşsın :D En son arkım girmişti forumlara farkında olmadan onun acc le atmışım mesajı :D Ankarada ev arkadaşı arayan bana ulaşsın :)[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar