Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ankara, memur şehridir. yaşan insanlar veya sokaktaki insanlar genelde takım elbise ile dolaşırlar. fakat gençlerin takıldıkları bahçelievler veya tunalı hilmi gibi yerleride vardır. bahçelievler ve beşevler şehrin merkezine biraz yakın ve iyi yerlerdir. bahçelievler'de akşama kadar sokakta gezilebiliyor. ev kiraları için birşey diyemem ama 300-400 arası başladıkları kesin. üniversitelere göre değişiyor aktiviteler. mesela çankaya üni.'de diğer ünv.'lerde olmayan go-kart topluluğu var. fakat ünv.'lerin büyük bir bölümünde fotoğrafçılık,frp,bilgisayar,satranç vb. tarzı klüpler var.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ya ankara üni nin beşevler kampüsünde ise bölümün gayet güzel aktiviteleri var :D[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Ankara nasıl bi mekandır kültür seviyesi nasıldır ? Çok güzel bir mekan bana göre,deniz yok ama hiç dert değil deniz olan yerde büyüdüm zaten olsada olmasada pek bir zararı dokunmuyor.Kültür seviyesi gayet iyi said: Bahçelievler , Beşevler nasıl mekanlardır ? Güzel mekanlardır, hoş vakit geçirilebilmek için ideal. said: Ev kiraları ne kadardır ? (1+1 , 2+1 :) ) Buda nasıl kalitede bir ev istediğinize göre değişiyor.Dandik bir ev isterseniz 200-300 civarı bulmanız bümkün ama ne ses izolasyonu vardır ne bişi duvarlar inceciktir osursanız alt kata gider ses :p said: Üni öğrencileri ankarada ne gibi sosyal aktiviteler yapar.. Uni öğrencisi değilim ama en basitinden bahar şenlikleri var diğer aktivitelerde cabası. said: ve bunun gibi :) yardımcı olursanız çok sevinirim.. umarım yardımcı olabilmişimdir :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bölümü sıhhiye'de Dil-Tarih Coğrafya Fakültesinde olacak burasıda eğlencelidir oldukça Ankaradaki sağ sol kavgalarının başladığı ve bittiği yegane yer..[signature][hline]Lethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Zubadam, 03 Ağustos 2005 03:52 tarihinde demiş ki: Ah bide deniz olsa :( hehe tam benlik.Ankarada 10 saat falan durdum.Küzenin Evi Kocaman bina dı.Süper her tarafa görebiliyorsun otogara az yakın.Meclis parkının oralardaymış Gerçekten güzel şehir.Deniz yok en güzeli![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bahçelievler , Beşevler ankaranın en güzel yerlerdir . Özellikle bahçeli :) (bahçelide oturuyorum avcumun içi gibi bilirim :)) ancak ev kiraları biraz uçar :)bahçeli eğlence mekanıdır vurdan ev tutma derim[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Küçükesat ev tutup oturma bakımından ucuz gelebilir.(300-400 civarı bulunur. arkadaşlarınla kalacaksan rahat tutarsın) Hem Kızılaya, hem de Sıhıye'ye yakındır. Yürüyerekten rahat rahat gidersin istediğin yere. Bu arada DTCF iyidir, hoştur. Dayanışması vardır, geçinip gidersin.[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız Duyan duysun, bilen bilsin gülüm Öyledir bizim sevdamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hmm ev arkadası ve bascı hmm...[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ankara tamamen sıkıcı bir şehir. neden sıkıcı bir şehir? çünkü ankara sıkıcı bir şehir başka hiç bir açıklaması yok. ama ankaraya geliceksen tunalıya takılacaksın tunalı ne tam ciks ne hiç mesela arjantinde sadece parası olup parasıyla ovunen insanlar, bahçelievlerde parası olmayıp babasının arabasıyla övünen insanlar kızılayda ise işçi partisinin grevlerine sık sık tanık olunacak bi yer. tunalı oyüzden ne çok paralıların mekanı ne parasızların ki bazı yerler var oralara fazla yaklaşmıcaksın tabiki... PS: Fakir yada parasız olmak kötü bir şey değildir kötü olan bunları gerçeği gibi yansıtmamaktadır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Instigator, 03 Ağustos 2005 12:15 tarihinde demiş ki: kızılayda ise işçi partisinin grevlerine sık sık tanık olunacak bi yer. Ne grevi? Ne İP'i?[signature][hline]Kırılsada kanadımız, asiye çıksa adımız Duyan duysun, bilen bilsin gülüm Öyledir bizim sevdamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 burası ankara bende anlamış değilim bu adamlar neci neden grev yapar ama 2 yıldan beri her hafta sonu yaparlar hiçde canları sıkılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Grev ile miting i karistiriyorsunuz galiba... Bahceli guzel biryerdir. 18 yil Bahcelide oturduk simdi o evi 2 ogrenciye kiraladik. Biraz yuksek geldi ama sizde. 2-3 kisi tasinicaksaniz oyle 3+1 gibi bir ev almanizda fayda var birde bahcelievlerde oyle evi studyo yapicaz fln derseniz yerler adami. Yas ortalamasi biraz dusuktur ama melek gibi insanlar vardir gece 2 de muzigi acsaniz ertesi sabah sikayet gelir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Grev ile miting i karistiriyorsunuz galiba... evet karıştırıyorsun bencede..[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Bleeding, 03 Ağustos 2005 03:38 tarihinde demiş ki: bahçelievler de genelde cafeler olan nargile falan içebileceğin bi mekandır ciks mekan denebilir yani.. onun dışında yemek yersin sinemaya gidersin bi mekandır yakında bahçeli kızılaya döncek ztn[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 sehır duzenımız cok gusel oldu yesıl, turkıyenın en yesıl sehrı su an.... yavaş.. arayan bulurda yinede ii bi üniversite şehri deil bence ankara,ünileri için gidilirmi bilmem zaten ünileri içinde bilkent,hacettepe adam gibi,odtüde okunmaz,kendi üniversitem odtüden kalma olduğu ve hocalarıda ordana kaynaklı olduğu için sölüorum..de tercih meselesi..ben bilkent,hacettepe ve ii bi üniversitenin(odtü dışında)herhangi bölümü harici o şehirle işim olmaz..antepi tercih ederim..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gelme ankaraya geliyosanda gelme bahçeliye gitme arjantine ha genede illa geliyosan gel illa bahçeli diosan gel tanışalım :) ne diyim kampüste kalmanı öneririm valla mekanları sıralamak lazım kısıtlılığı kendin anlarsın gidilebilecek yerler cafe tarzı yerler Bahçeli mısır kavanoz geyiq classic beyaz beyaz pamperonun cafe bölümü özsüt hobby tabu puzzle monopoly bar tarzı yerler bahçeli (ki bunlardan birinde mutlaka beni görürsün) adrenal yer fıstığı pampero angel ( hemen evimin yanında ) el paso hayal meyal elpaso 2 Sinemalar bahçeli büyülü fener tüze on yemek yerlerini saymıyorum her yer var yemek için ne ararsan bulursun bahçeli kızılay tunalı arjantin sayacaktım ama tek tek saymiyim sen ömg at bana ben cevapliyim sorularını üşendim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 asıl önemli soruyu unutmuşum istanbuldan mı geleceksin? eğer cevabın evetse benim çektiklerimi sen çekme derim doğru izmire yollan derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Instigator, 03 Ağustos 2005 12:15 tarihinde demiş ki: ankara tamamen sıkıcı bir şehir. neden sıkıcı bir şehir? çünkü ankara sıkıcı bir şehir başka hiç bir açıklaması yok. ama ankaraya geliceksen tunalıya takılacaksın tunalı ne tam ciks ne hiç mesela arjantinde sadece parası olup parasıyla ovunen insanlar, bahçelievlerde parası olmayıp babasının arabasıyla övünen insanlar kızılayda ise işçi partisinin grevlerine sık sık tanık olunacak bi yer. tunalı oyüzden ne çok paralıların mekanı ne parasızların ki bazı yerler var oralara fazla yaklaşmıcaksın tabiki... PS: Fakir yada parasız olmak kötü bir şey değildir kötü olan bunları gerçeği gibi yansıtmamaktadır.. sen ankarayı tanıdığından eminmisin ? 20 yıldır ankarada yaşıyortum ve bu dediklerin bence tamamen yanlış[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cidden çok yanlış onlar niye tunalıda sadece parası olanlar gidecek diye bişi yokki.. ki zaten böyle bi ayrıp yapmak gayet yanlış bişi bence ankarada her yer aynı abicim bitek arjantinde biraz değişiklik var bestekar tercihimdir :P[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 o sencesi bende 10 yıldır ankaradayım ve gitmedigim gezmedigim yer kalmamıştır muhtemelen. ayrıca angelfirein bahsettigi yerler FoT. full of tikky[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 abi bahçelide doğdum ve burda büyüdüm burası cidden cennetten bir mekandır sadece tikky ler yoktur (elbette binlercesi va r , her yerde olduğu gibi) normal insanlarda var . Mesela ben ;) (bkz: kendini beğenmiş , egoist)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gerçekten anlamsız ve boş sadece fakir oldugumuz için soylemiyorum bahçelievler gidilmeyecek biryer.[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Eveet Ankara dedin aklıma geldi geçen sene bende böle yazıyodum lem ankara hakkında bilgi verin imdak diyerekten neyse bi sene geçti. Şincuk gelelim şehre ilk geldiğinde çok karışık kocaman bi yer gibin gelicek. Ama aslında her yerin sonunda kızılaya çıktığını görünce afallıcaksın ev ararken tavsiyem kafana göre yardır her halükarda kızılaya çıkıyosun kaybolman imkansız gibim bişi :D. Şimdi gelelim kültürel yaşamına ne açıdan sorduğuna bağlı eğer tiyatroydu sinemaydı falan diyosan istemediğin kadar var ama yok gezilicek görülücek yer diyosan hiç bi yer yok. Yani en fazla bi kere gezersin gerçi DTCF'de yaşam başkadır sakın okulunu sevmemezlik etme altın madenine gidiyosun :D. Bol bol kaz kaz çıkar bişiler. Olmadı beni çağır beraber kazalım :D. Her neyse gelelim kira durumlarına bence hiç bahçelide falan bakma okulunla çok alakasız bi yerde kalıyo sen bence esat ve çankaya taraflarına kayarsan daha mutlu olursun gibime geliyor. Tek dezavantajı buranın daha çok yaşlı popülasyonun bulunması ama gece saat 3-4 farketmez istediğin gibin dışarı çıkabilirsin böylede bi güzelliği var buraların. Ben Güvenlikte oturuyorum. Çok da rahat açıkçası sizin okula gitmek Ayrancı taraflarınada bakabilirsin bundan dolayı. Ama Sen ilk gittiğinde okulunu beğenmemezlik yapma sakın evet Akademik Vietnam'dır. Oğrenci işleri falan çok baş ağrıtır. Ama genede güseldir Yokmu Başka DTCF'li?[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 100. yil veya ayranciyi dusunmeni tavsiye ederim. Her yere kolayca ulasim vardir bahsettigim yerlerde. Arada takilmak istersen Bilkente gider bowling oynarsin. veya bahcelide sinemaya gidersin. Aslinda yapacak sey var arkadas cevren varsa. Istanbula gore aktivite azdir, bunu kabul etmek lazim ama uinede guzeldir. Abartildigi kadarda igrenc bir yer degildir cok duzenli, stressiz bir sehirdir kanimca. Yalniz kisin baya soguk olur burasi, oturacagin evi iyi sec, parayi fazla kastirma guzel merkezi isitmasi olan bir ev sec, ankara dondurur valla ;) Onun disinda guzel bir ogrenci sehridir, eger ders calisan biriysen fazla dagilmadan guzelce derslerinede odaklanirsin arada stress atmak icin disarida cikar gezersin. Tunali, Bahceli, Besevler bunlar guzel yerlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bilkente taşınıyorum ben. ^^[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar