Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir benim çektiğim bu ayakkabıdan.. HeLp!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende bir süet ayakkabı var adidasın yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ayakkabı feci derecede kirlendi annem bir kerede ben yokken çamaşır makinesine atmış :(
ben bu ayakkabıyı nasıl tekrar diriltebilirim
boyası veya makyaj gibilerinden birşeyler var mı ? :)[signature][hline]tıkLa bak
Nan Curunir
Mesaj tarihi:
oha 3 sene[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
3 yıl be timberlandleri o kdr giymiorm ben[signature][hline]Anubis the Sexy
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
adidas ayakkabıları tırt ya superstarım vardı hala var 3 seneyi geçti galiba :p (sormayın süper temiz ayakkabı kullanırım) okullar açıldığında hadi çamaşır makinesine atalım beyaz gidelim çoşalım eğlenelim mantığı ile yıkamıştım sonra boyaları çıkmıştı ...[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
said:
elesso, 07 Ağustos 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
3 senedir kullanıyosun bide utanmadan diriltmeye falan çalışıyosun. senin gibiler yüzünden ayakkabı sektörü gelişmiyo ;)
MAHUAHUUHA yarıldım :D
Mesaj tarihi:
suet boya al boya bi gusel içinede gazete kağıdı ile sıkıstır 1 2 hafta beklet kalıbına gelsin mis gibi kullan sora babam ayakkabıcı aslında sana yardım etmemem lasım ama vicdan işte :D[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Mesaj tarihi:
said:
SmoLaFein, 08 Ağustos 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
oF zamanında turuncu superstar almıstım cok hosuma gıtmıstı yanları patladı resmen sandalet gıbı oldu :(

speziaL rulz :)[signature][hline]tıkLa bak
Nan Curunir
Mesaj tarihi:
Superstar koleksioynum var bap benim =) 8 tane aehaheha küçül küçül giy[signature][hline]Anubis the Sexy
Mesaj tarihi:
valla benim piskopat bi arkadas vardi bi gun bi baktim rsim dersinde cocuk ayakkabisini boyuya yagli boyayla ne yapiyon lan dedim oda yaa sorma boyasi cıkdı dedi :D sende dene cocuk catir catir ayakkabi boyadi valla yagli boyayla bide boyle bi resngi deniyosu yok bu gzl deil filan diip resnk cumbusu filan yaratiyodu:D[signature][hline]asdasdasd
Mesaj tarihi:
vantilatörü elinle durdur 2 gündür yapıyorum süper zevkli biraz acıo ama olsun eahuahe

ne alaka ?[signature][hline]Anubis the Sexy
Mesaj tarihi:
said:
555, 07 Ağustos 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
spor ayakkabılara bakım yapan yerler war ya..
15 mil galiba..

nerde yapiyolar? fila servisi varsa f2003'umu gotureyim. o da 3 senelik olcak iste bu sene.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
en güzeli nike valla bot olarakda timberland[signature][hline]Anubis the Sexy
Mesaj tarihi:
ya hangisi tam hatırlamıyorum bi alışveriş merkezinin kapalı otoparkından girdiin kattaydı,ben bi ayakkabımı götürmüştüm.15 milyondu hatta off ya hangisi olduunu unttum :([signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
said:
555, 08 Ağustos 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
ya hangisi tam hatırlamıyorum bi alışveriş merkezinin kapalı otoparkından girdiin kattaydı,ben bi ayakkabımı götürmüştüm.15 milyondu hatta off ya hangisi olduunu unttum :(

abi bu hatırlama üstüne işkenceler var deniyebilirmiyim :D[signature][hline]tıkLa bak
Nan Curunir
  • Yeni Oluştur...