Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir benim çektiğim bu ayakkabıdan.. HeLp!

Curunir

Öne çıkan mesajlar

adidas ayakkabıları tırt ya superstarım vardı hala var 3 seneyi geçti galiba :p (sormayın süper temiz ayakkabı kullanırım) okullar açıldığında hadi çamaşır makinesine atalım beyaz gidelim çoşalım eğlenelim mantığı ile yıkamıştım sonra boyaları çıkmıştı ...[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

Superstar koleksioynum var bap benim =) 8 tane aehaheha küçül küçül giy[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim piskopat bi arkadas vardi bi gun bi baktim rsim dersinde cocuk ayakkabisini boyuya yagli boyayla ne yapiyon lan dedim oda yaa sorma boyasi cıkdı dedi :D sende dene cocuk catir catir ayakkabi boyadi valla yagli boyayla bide boyle bi resngi deniyosu yok bu gzl deil filan diip resnk cumbusu filan yaratiyodu:D[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

vantilatörü elinle durdur 2 gündür yapıyorum süper zevkli biraz acıo ama olsun eahuahe

ne alaka ?[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
555, 08 Ağustos 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
ya hangisi tam hatırlamıyorum bi alışveriş merkezinin kapalı otoparkından girdiin kattaydı,ben bi ayakkabımı götürmüştüm.15 milyondu hatta off ya hangisi olduunu unttum :(

abi bu hatırlama üstüne işkenceler var deniyebilirmiyim :D[signature][hline]tıkLa bak
Nan Curunir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...