Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bende bir süet ayakkabı var adidasın yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ayakkabı feci derecede kirlendi annem bir kerede ben yokken çamaşır makinesine atmış :( ben bu ayakkabıyı nasıl tekrar diriltebilirim boyası veya makyaj gibilerinden birşeyler var mı ? :)[signature][hline]tıkLa bak Nan Curunir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 3 senedir kullanıyosun bide utanmadan diriltmeye falan çalışıyosun. senin gibiler yüzünden ayakkabı sektörü gelişmiyo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 suet boyası war 5 mlyna satılıyo, su gbi bise ama ise yarıyo, ama 3 sene olms azad ed bence ayakkabıyı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oha 3 sene[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 spor ayakkabılara bakım yapan yerler war ya.. 15 mil galiba..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 3 yıl be timberlandleri o kdr giymiorm ben[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi yapmayın etmeyin ne günler geçirdik onunla az gezmedik eğlenmedik :)[signature][hline]tıkLa bak Nan Curunir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: 555, 07 Ağustos 2005 23:53 tarihinde demiş ki: spor ayakkabılara bakım yapan yerler war ya.. 15 mil galiba.. mesela?[signature][hline]tıkLa bak Nan Curunir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 adidas ayakkabıları tırt ya superstarım vardı hala var 3 seneyi geçti galiba :p (sormayın süper temiz ayakkabı kullanırım) okullar açıldığında hadi çamaşır makinesine atalım beyaz gidelim çoşalım eğlenelim mantığı ile yıkamıştım sonra boyaları çıkmıştı ...[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: elesso, 07 Ağustos 2005 23:50 tarihinde demiş ki: 3 senedir kullanıyosun bide utanmadan diriltmeye falan çalışıyosun. senin gibiler yüzünden ayakkabı sektörü gelişmiyo ;) MAHUAHUUHA yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kirlensin ya bosverin.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 suet boya al boya bi gusel içinede gazete kağıdı ile sıkıstır 1 2 hafta beklet kalıbına gelsin mis gibi kullan sora babam ayakkabıcı aslında sana yardım etmemem lasım ama vicdan işte :D[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 walla bnm de nike basket ayakkabım air force 1 2 sene oluyo taş gibi hey maşallah[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oF zamanında turuncu superstar almıstım cok hosuma gıtmıstı yanları patladı resmen sandalet gıbı oldu :([signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: SmoLaFein, 08 Ağustos 2005 00:07 tarihinde demiş ki: oF zamanında turuncu superstar almıstım cok hosuma gıtmıstı yanları patladı resmen sandalet gıbı oldu :( speziaL rulz :)[signature][hline]tıkLa bak Nan Curunir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Superstar koleksioynum var bap benim =) 8 tane aehaheha küçül küçül giy[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla benim piskopat bi arkadas vardi bi gun bi baktim rsim dersinde cocuk ayakkabisini boyuya yagli boyayla ne yapiyon lan dedim oda yaa sorma boyasi cıkdı dedi :D sende dene cocuk catir catir ayakkabi boyadi valla yagli boyayla bide boyle bi resngi deniyosu yok bu gzl deil filan diip resnk cumbusu filan yaratiyodu:D[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla benzer bişi basıma geldi. uzgunum ama benimki duzelmedi[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aslında böyle kirli durması iyi ama bazen adam akıllı yerlere gittiğinde o ayakkabıyı giymek isediğinde olmuyor ben de dedim patiler bir yardım eder :D[signature][hline]tıkLa bak Nan Curunir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 süete bulaşma çok tehlikeli at onları alma bir daha =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 vantilatörü elinle durdur 2 gündür yapıyorum süper zevkli biraz acıo ama olsun eahuahe ne alaka ?[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: 555, 07 Ağustos 2005 23:53 tarihinde demiş ki: spor ayakkabılara bakım yapan yerler war ya.. 15 mil galiba.. nerde yapiyolar? fila servisi varsa f2003'umu gotureyim. o da 3 senelik olcak iste bu sene.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 en güzeli nike valla bot olarakda timberland[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya hangisi tam hatırlamıyorum bi alışveriş merkezinin kapalı otoparkından girdiin kattaydı,ben bi ayakkabımı götürmüştüm.15 milyondu hatta off ya hangisi olduunu unttum :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: 555, 08 Ağustos 2005 01:45 tarihinde demiş ki: ya hangisi tam hatırlamıyorum bi alışveriş merkezinin kapalı otoparkından girdiin kattaydı,ben bi ayakkabımı götürmüştüm.15 milyondu hatta off ya hangisi olduunu unttum :( abi bu hatırlama üstüne işkenceler var deniyebilirmiyim :D[signature][hline]tıkLa bak Nan Curunir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar