arina Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kısmet olursa yarın tatile çıkıyorum.1 hafta kalcaz,döncez.aslında gecikmiş bi tatil bu.temmuzda gitmemiz gerekti ama neyse...1 hafta paticik okuyamıcam,sizi çok özlicem böhüü.hadi bye[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hadi hayırlısı :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 nereye?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
arina Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 amasra'ya=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iyi yolculuklar simdiden vede iyi tatiller.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hadi hayırlı yolculuklar..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iyi tatiller.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende yeni geldim zati tatilden hadi sana iyi tatiller[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben de gidiyorum yarın tatile..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 böhühühüh tatil demeyin bunalıma giricem iice :([signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 geç olması daha iyi deniz ısınıyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Lonely, 07 Ağustos 2005 20:04 tarihinde demiş ki: böhühühüh tatil demeyin bunalıma giricem iice :( ::içini çekerek ağlar::[signature][hline]my silence knows what your silence means...
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 madem açılmış. bende iliştirim yarın takriben saat sabah 7.00'de istanbul'dan ayrılıyorum. 7.30 gibi de istanbul'un kara sularından çıkmış olurum. kendinize iyi bakın...
Öne çıkan mesajlar