can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya televizyon philips lcd ekran ve pal çalıştırıo sadece ps oyunlarından. ntsc oyunlarda ses gelio görüntü yok. dediler ki televizyondan bi ayar yapcaksın duzelir. nedir bu ayar nasi yapilir bilen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ntsc özelliği var mıymış tv nin ,tr de satılanların çoğunda yok da.. markanın sitesinden bakabilirsin..[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 philips'in sitesi kadar dandik bi site görmedim ben hayatımda hiç bi şey yazmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya bi bilen yok mu televizyonda varmış ntsc uyumu ama menü ye baktım bulamadım nerden çevrilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya koskoca paticikte lcd ekranı olan bi ps oyuncusu yok mu be? biri yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar