SIR_FATAL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Beyler bu gece saat 4 gibi herzaman ki gibi benim internet gitti geldi bidaha oyuna girmeyi denedim ama invaled password diyo.ko nun sitesine baktım cogu kişi böle topic acmıs bugun sizce bug mu hack mi? yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIR_FATAL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Baska böle sifre yanlış dıye sorunu olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sitede girmeyi dene şifreyi. Sonra girerse orda şifreni değiştir öyle gir.[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 düzeltme: invalid[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIR_FATAL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Malesef olmuyo ko nun forumlarında okudum cok kişi bu sorunla karsılasmıs aynı gun aynı saatlerde topıc acmıslar.senın dedıgını denedım ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bak bu forumda yukarıda Oyun Hakkında Bilgiler / SSS diye bir başlık var. Orada Invalid Password diye bir açıklama yazmışım. Bir oku istersen...[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIR_FATAL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 saol kaksı cogu kişiye olduguna göre kesın login server göçtü beklemekten baska çarem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 unut o charı aynısı banada oldu tam 4kere,gitti char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar