irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya ben oldum olası kılım zaten bu olaya.garip gelio bana,useniyorum tuhaf bi şekilde..hele bi de sen opmek istemezsin ama karsıdaki opmek ister ya,zorla ceker seni..ikinizde kalırsınız sap sap(herkes yaptıgı eylemden vazgecer, birden tersini yapmaya kalkar) neyse gecen gun basıma bi olay geldi kafamı kurcaladı.. oturuyoruz arkadaslarla,okuldan tanıdıgımız ama normalde hic konusmadıgımız iki tip geldi.(aradaki mesafe 2m)biri goz kırptı biride el salladı.ben direk arkama baktım ama arkamda bos bilardo masasından baska bişi yoktu.. sonra bi sure daha orda kaldılar ama hic bişi demediler ee en sonunda da gittiler..(bizden selam alamadılar yada biz oyle sanıyoruz) simdi bunlar kime selam verdi?hayır bize verecek olsalar nie o kadar samimi hareketlerde bulunsunlar, kafa falan sallayıp gecerlerdi.. ohh böa anlattım rahatladım..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 "selam, kelamdan öncedir..." :-) çok seviyorum bu hadisi...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil [Bu mesaj khas tarafından 07 Ağustos 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Selamla$ma olayI bayIk ya lise biz boyle 20 ki$i flm yakIn ark gurubuyduk her sabah torende "ooo karde$im" diye gelip boyle elden tutup opu$urduk ama her sbh opmeyince trip flm atarlardI sonra gider boyoz+cay aLIrdIk i$te lise bundan ibaretti :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben de uyuz oluyorum bu birinin öpmek isteyip diğerinin geri çekilmesi olaylarına.. dumur bişe yauu :)) o yuzden nerdeyse kimseyi öpmem.. sevgilimi bile azuahhaha :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende bazen sey yaparim cok geyik oluyo ehehe gelir elini uzatir yanagini uzatir opmek icin :D bende hafif geri cekilerek sadece elini sıkıp sallarım aahaha surat ıfadelerı hemen degısıyo :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Şu olayda ben de yardım istiyorum.. Karşılaştık X ile ama pek samimi değiliz. selamlaştık, "merhaba nasılsın" falan sonra ayrılıyoruz "sonra görüşürüz" diyip, o kendi yoluna ben kendi yoluma doğru ilerliyoruz.. Ancak! Aynı tarafa gidiyoruz! Ben 3 adım gerideyim ve X benim onunla aynı tarafa doğru yürüdüğümü gördü... Ne yapmalıyız bu durumda? Görmezden gelmemiz ayıp kaçar mı? Siz X olsanız bozulur musunuz bu olaya?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 slm almak farzdır gencler,lutfen bak aaaaa efet ya o cok kotu oluyo bıde tam samımı deılsen ,gıdıp yanındamı yurusen, yanında yurusen bısıy konusmuyosun bırlıkte yurumus mu oluyosun...bı sure bırlıkte yurudukten sona ayrılırken tekrar bye bye demek gerekıomu cunku yol boyunca bısıy konusmadınız, ayrı yurumusmu kabul edılırsınız.... garıp we zor bı durum [Bu mesaj tashmoo tarafından 07 Ağustos 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya bozuntuya vermeden yürü işte sora bidaa hadi görüşürüz de gül benim çok başıma geldi hehe öle abartılacak bişi deil[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben "bir yanak ver!" derim :) yanak yanağa değiyo, hiç anlamı yok; bir de arada ses efekti verenler mucCkk![signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 opmek istemedigin durumlarda elini yukarda tutarsin tokalasirken . dirsegini yere paralel bir aciyla sikica tutarsan saga sola kontrol disi ataklar yapamaz . bu taktikle yaklasip dertleri nedir diye bir sormakta fayda var . insanlari hakir gormeyin . herkesin herkese faydasi olabilir .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 El sıkışırım.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aynı yere gidiyosan beraber yürürsün[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben kolay kolay kiz da olsa erkekte olsa öpmem cok uzuyor o zaman hersey tokalasmak en güzeli yada kardesim diyip bir tane gecirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tokalaşmak garip geliyor kızlarla özellikle. onun yerine gruba topluca selam demek böyle onları görünce dünyanın en mutlu insanı olmuşçasına sırıtmak (bi anlık) daha kolay. ama ben üşenmem öperim kalabalık da olsa değer verdiğim bir insan topluluğuysa.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 selamlaşmaktan nefret ederim ya. yukardaki aynı yöne yürüme mevzusu oldu mu yolu 15 dakika uzatsam bile alakasız bi sokağa girerim ben...[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ne demiş umut sarıkaya; "...herhalde dünyadaki en kötü beddua 'inşallah karşına tanıdığın ama sevmediğin ya da az tanıdığın biri çıakrda selamlaştıktan sonra onunla aynı yöne yürümek zorunda kalırsın'..."[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dumurulize olayların başında gelir irin anlattığın bu selamlaşma mevzusu :-) dumur dedim de aklıma geldi geçen gün ankara balgat palmiye pide kebap ta oturuyoruz abimle ehe su isticem adama 4 kere bakarmısınız dedim duymadı abim döndü bakarmısınız dedi adam geldi uyuz oldum.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar