Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Faq yu okudum birazda aradım ama genede aklıma bir kac soru takıldı karakterim und pri daha low levellerdeyim daha fazla gelişmeden bir meslek secmem gerektiğini duşunuyorum herb alch duşunmuştum ama para kazanma yonunden mining enc veya blacksmith diyen arkadaşlar var bunlar priest karakterlere kullanılabilirmi veya sizin onerileriniz nelerdir ?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tailor herbalism al hem para kasarsın ufak ufak hemde kendi esyanı dikersin.cantalar fln yaparsın hoş olur.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Trade skiller arasında sadece engineer %90 kendine çalışır. Ama bunun dışındakilerin hepsi %90 dışarı çalıştığı için çok önemli değil.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar