Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jedi template sorusu

xieon

Öne çıkan mesajlar

benim su anki tempim mls/def3040/heal4000/ench4402 ben bu tempi degistirmeyi planliyorum vede mls/def0040/ench4002/heal4100/powers0040(evetxx4x yanlis görmediniz cloak degil) almayi planliyorum sizce nasi birde sizin fikirleriniz ögrenmek istedim[signature][hline]Corbantis
Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :)
Xieon, Yakınşehir

Sosyal ağlarda paylaş

ben defence olarak 4440 kullaniyorum m deften pek farkı yok 2. template de baya bi def acigin var gibi. hazirliksiz yakalanirsan pek sansin kalmaz intimidate e falan. ama sonucta x4xx enchenter kullanmissin pek begenmemissin senin tercihindir. enchenter 4xxx deki speed bi sonraki publishle nerf yiycek 5 speed düşecek fr 2 ise gereksiz gibi. birde heal 0100 yerine enchenterdeki 0002 yi 0004 yapsan daha iyi olur.[signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya su an bunu dusunmemin sebebi weaken armor break kadar etkili olmasi 2si birlesince damgeim artar diye dusunuyorum cunku dpsim 325 vede pearl cikmiyor kristal cikmiyor su an bana gelen heali olan bhi zor kesiyorum zaten lsim iyi olsa mls bile almam bizim serveda ls 0404 master def heal4040 /enchden 4000 olcakdi sanirim sonuncusundan emin degilim olan adam 800 dps le kesiyor herkezi savasta onu kirmizi gördügün an kaciyorsun :) vede avoid incapi acmaya pek gereksinim duymuyor keske benimde 600dpsli falan bisiyim olsaydi umarim duzeltirler sunu
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer respec'in varsa

M Force Power, 0400 ls, 4100 heal, 4004 enhancer, 0040 def derim. Armor break, ortalama bir defans ve dark side'ın inanılmaz gücüne sahip olursun. :)[signature][hline]Alante / Arliyn
SWG - Eclipse

[Bu mesaj alante tarafından 03 Ağustos 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

powers ın xx4x def adamın üstünde yaptığı dmg şaka gibi.. choke m defe 91 dmg verio

powers lı bi temple 1vs1 ztn aşırı zor ama olmuo değil oluo...

FA ya gelince onu alıcağına 44xx defender al aynı işi görüo.. FA tek başına %40 gibi resistlio armor break yiyince bu %3 e düşüo ama hala force cost devam edio.. ama diosan bh lerde break yok doğrudur onlara karşı FA daha etkili 44xx defden

m pow şuan jedi olmayana karşı çok etkili choke at kaç adam gidio.. non-defender jedi a karşıda baya güçlü ama jediların %90'ında xx4x def var (force defense)

şuan bence en ii temp m enh/m def/x4x4 ls ama ben mls yi sevdiğimden m def/mls/4xx4 enh kullanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Genwa, 03 Ağustos 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
powers ın xx4x def adamın üstünde yaptığı dmg şaka gibi.. choke m defe 91 dmg verio

powers lı bi temple 1vs1 ztn aşırı zor ama olmuo değil oluo...

FA ya gelince onu alıcağına 44xx defender al aynı işi görüo.. FA tek başına %40 gibi resistlio armor break yiyince bu %3 e düşüo ama hala force cost devam edio.. ama diosan bh lerde break yok doğrudur onlara karşı FA daha etkili 44xx defden

m pow şuan jedi olmayana karşı çok etkili choke at kaç adam gidio.. non-defender jedi a karşıda baya güçlü ama jediların %90'ında xx4x def var (force defense)

şuan bence en ii temp m enh/m def/x4x4 ls ama ben mls yi sevdiğimden m def/mls/4xx4 enh kullanıyorum

healın yoksa bi guzel ezerler seni pvpde.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

güçlü , uber , yenilmez değil ama..

master powers , enh 4404 , heal 4000 , def 0040 şu anki tempim. respecim kalmadı ama pişman değilim çok egleniyorum :)

pearllerimi toplamamla beraber tekrar ls ye geçicem elbet :)

intimin grafik etkisi dışında oldukça güzel bir damage düşürme huyu varki , intimsiz iken force armor açıkken bana gelen damage ile intimli ama fasız damage neredeyse aynı. ayrıca damage da veriyor az-çok..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SethValor, 04 Ağustos 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
arkadasalr su iki temp arasinda cok kararsiz kaldim:

1.

MAster LS, Def 4440, Enchance 3002,Heal 4000

2.

MAster LS, Def 4040, Enchance 3402, Heal 4000

ne onerirsiniz?

simdi eger 1. de def 0400 u bhlar icin aliyorsan hic alma 0004 al daha iyi birde dodge yemegi yedinmi hic vurmayorlar ciddiyim
2. templatede ise benimkine benzer ama ben def4040 yerine 3040 um vede ench 4402 burda fr2 almamin sebebi corvetti rahatca sololamak(evet bir arkadas sayesinde bizim serverda 1 günde 6 tane corvette badgei aldim 3jabba+3imp) vede djm gibi seyleri keserken root2 nin olmasi ve root islemesede rahatca kacip vurabilmemiz ayrica zor durumlarda cok daha iyi meleede 25 defens yerine onu tercih ederim
Sosyal ağlarda paylaş

Alo-matik, ben de def 44xx savundum orda ztn :)

Eamer, gelip yaptığımız PvP yi izlemeni isterdim, şuan kalabalık bi PvP de iki karşılıklı grupta 1,1 gidiosa saldırıa ("call target" dio buna gavurlar) heal le kımıldayamazsın, 3 jedi rahat harcıo avoidsiz birini ayrıca speed buffli 1 mls bile ağlatıo..

bi çok kişi böyle templere kötü dio healsizlikten dolayı.. CU dan önce de aynı temptim, respecle kısa süreliğine değiştirdim (ilk CU geldiğinde heal in süper olduğu zmnlarda aşırı düşük fc ve hızlı heal) sonra tekrar aldım ve gayet memnunum.. kalabalık olmayan savaşlarda da (1vs1 gibi) stim heal den çok çok daha güzel heallio ve mind/force cost olmadan
Sosyal ağlarda paylaş

işte kafanda infusionu görmedi mi 2 mls seni ikinci stimi atamadan keser atsanda fayda etmez.Çoklu pvpden kastın gankse zaten heal varmış yokmuş fark etmez.Tek kişi bile seni kaçmaya zorlar ölmek istemiyorsan Force armor açmanıda pek tavsiye etmiyorum sana.Pvpde ilk ölecek olan sen olacaksın kalıp savaşırsan.Yabancıları bilmiyorum ama ben buna ''suicide''diyorum.Ben pvp yaparken healda hiç kısıtlama yaşamadım hareket açısından.İyi çalışan bi makrom var.[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

elimdeki ls gayet güçlü, 4vs1 yakalandığım zmn eğer speed buffim varsa aralarında m def olmayanları rahat kesiorum bi çok kez 4-5vs1 kazandım

yeni gelicek speed nerf nasıl olur bilmiorum ama doc buff+force speed 2+mls nin gücü karşında duran tek adam ya tkm+doc yada m def(avoid kullanarak)

ayrıca stim 11xx dmg heallio ve karnın dolana kadar healliyebiliosun şuan (ruby biel ile). hesapladım yaklaşık 9 healden sonra doluo... force healle 9 heal %108 mind götürür arada regen olduğunu düşün en azından %80 mind gider.. arada fark force heal 1500, stim 11xx (kalitelileri 12xx) heallio.

dediğim pvp gank falan değil baya 20vs20 diyelim ama iki tarafta allah ne verdiyse dalmaktansa tek tek gidiolar.. mesela biz rakibin ilk mls adamlarına dalarız

şu avoid nerfden sonra (snare etkisi) olay biraz zorlandı ama bizim serverdaki saflar bi b.k varmış gibi bestine de pvp yapıo paso. daracık alan ortada dur elin herkese yetişio o yüzden koşmak zorunda kalmıosun.. ama nerfle gelen 1k cost pek koymadı çünkü aynı günlerde ls nin de fc si düşürüldü

heal nerfden önce doğrudur heal süperdi ama son nerf resmen .... ti attı cooldown bi şey değilde mind cost adamı yakan.. önceden cm/bh ler force bitene kadar oyalardı jedi i şimdi mind i bitirse yetio
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Genwa, 04 Ağustos 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
elimdeki ls gayet güçlü, 4vs1 yakalandığım zmn eğer speed buffim varsa aralarında m def olmayanları rahat kesiorum bi çok kez 4-5vs1 kazandım

bu 4-5 jedı sa eger, ufak atınız, eger kı normal player sa zaten neden jedı vs dıger character ler muabbetı acılır onu anlamıyorum. yok bh ıcın su template lazım bılmemne.. bı full temp olarak bh ye karsı template mı dusunuyorsunuz.. sizin ısınız sadece jedı a karsı olmalı... halen dıger class lara karsı ustunlugunuzle kabarıyorsanız, yazık sıze.
Sosyal ağlarda paylaş

o 4-5 jedi..pub 21 öncesi speed buff+force speed karşısında durmak max 10sn (eğer rakibde avoid yoksa) ha 2vs1 de bile rahat keserler normalde (root yap drainle) ama avoidli adama "dalın ölecek şimdi" die allah ne verdiyse dalan çok saf biliorum. ama şuanki speed le 1 kişi solo alamadım dün gece.. kashyyk questlerinden gelen food la doc buff anca eskisi gibi oluo o food da 20 uses

ayrıca bi cm jedi i jvsj den çok daha fazla zorluo.. kaç jedi da dazze,300 posion 300 fire dot, hızlı heal,tonla debuff var. herkesin diline düşmüş bi jedi dolu ortalık lafı asıl arada iş götüren şuan cm/doc lar.. ha şöyle bi durum var çoğu eski oyuncular jedi olduğu için bu doc/cm ler genelde yeni oyuncular oluo ama serverdaki bi çok jedi alt charları ya doc/tkm falan yapmış yada cm/bh onlarla yapıolar pvp yi

ama cm heal de nerflenmiş 4xxx, 11xx falan heallio
Sosyal ağlarda paylaş

msl olmayan herkesi zorla mls yapma gibi niyeti var soe nin bence
çünkü millet hem aura hem force armor aliyor ls in iki sutununu alip enhancer speediyle makul bir temp yaratiyordu
ancak force speeddeki azalis benim gibi mls olmayanlari gene kara kara düşündürür.[signature][hline]there is only one thing thats nothing
Sosyal ağlarda paylaş

mls CU dan önce ztn şarttı çünkü pvp de adam akıllı dmg veren bi dervish 2'ydi şimdi o kadar ihtiyaç duyulmuo çünkü soe bu sefer herkezi mutlak suretle x4xx ls almaya zorluo.. ayrıca haklısın merak ediorum x4x4 ls olan biri m cm ye karşı ne yapacak (-40 speed, önce debuff nerfle ki buff i nerfleyebilesin kafa çalışmıomu ne bunlarda) amaç "biz o kadar jedi yaptık şimdi hepsinin ağzına ... intikam alalım" galiba

ilk jedi lik oyuna geldiğinde vardı bu aslında jedi lara etmedikleri yoktu sonra baktılar bütün oynayanlar jedi olmak istio "alın lan olun jedi ama ben yapcağımı biliom" demeye getirio
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...