LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ilk aşklar başkadır. ne yapsan ne etsen zaten unutamassın. neyse ebn biramı içmeye devam ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu arada geçmişin kölesi olma geleceğin mimarı ol demişler amma nerde kolay olmuyor işte :([signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 10 sene onceydı yaf fasla da bısı hıssetmıom dusununce cok masum bı askmıs cıddende safmısız,bırlıkte leyleklerı cagırıomusuz... [Bu mesaj tashmoo tarafından 07 Ağustos 2005 03:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ahh bir alo de gelmezsem neyim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 why, tell me the reasons why try, still i don't understand will i ever feel this again blue sky, i'll meet you in the end free them, free the memories of you free me, and rest 'til i'm with you a day like today my whole world has been changed nothing you say will help ease my pain turn, i'll turn this slowly round burn, burn to feel alive again she, she'd want me to move on see me, this place i still belong give chase, to find more than i have found and face, this time now on my own days disappear and my world keeps changing i feel you here and it keeps me sane so i'm moving on i'll never forget as you lay there and watched me accepting the end i knew you were scared you were strong i was trying i gave you my hand i said it's okay letting go time to leave here and i'll carry on the best that i can without you here beside me let him come take you home. her an aklımda be arkadaşım , off...[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ayy cok guzeldi,tobişti, ayıcıgım benimm[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hatırlıcak bişeyi olmayanlar ne yapsın? hatırlayamayıp hüzünlensin[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ilkokulda hoslandigim kizi tartakliyodum devamli o kalmis aklimda agliyodu hoca bana kiziodu paso.. :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ilkokulda kIzlarI etkilemek icin $iddet gosterirdim;kIzlar tuvaletine kacmIstI yazdIIm bebe bende tuvaletin kapIsInI kIrdIm mudur yrdc. odasInda agzIma s.cmI$tI sInIfa aIz burun bir yerde girmi$tim..A$k sux[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ilkokulda kapi kirdigina gore sen de hormonlu cilek yiyenlerdensin.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hatun sinirlendirdi napaLIm :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bitmedi hala hüzünleniyorum ama özlediğim için..yarın yanında olcam zaten:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İlkokulda aşık olduğum kızın (nası aşksa) saçını falan çekiyordum paso. Nedendir bilinmez! Niye çekiyor muşum, niye kıllık yapıyor muşum muamma. Çok küçükmüşüm hatırlamıyorum. (Alkollüydüm hatılamıyorum gibi bir mazeret oldu)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ilkokul a$klarI oyledir vurursun,yumruk atarSIn,sacInI ceker ve tokasInI calarsIn...Fix menu yani hepimis oyleydik.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 insanın kişiliğini bozan ilk aşktır ya da ilk aşkta terkedilme sonra da bu dünyanın ta a.q. dersin başlarsın maceraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: BulletRide, 07 Ağustos 2005 17:31 tarihinde demiş ki: Ilkokul a$klarI oyledir vurursun,yumruk atarSIn,sacInI ceker ve tokasInI calarsIn...Fix menu yani hepimis oyleydik. guzel gunlerdi valla.. :/[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar