Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Selamlar bu iki serverın arasındaki fark hostileda serbest pvpye izin verilmesi mi ?[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben de merak ediyorum bunu uplayayım[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hostile PvP serveri 16 lvl olduktan sonra hep pvp acık olarak geziyorsun diğerinde istersen pvp ini acabiliyorsun fark bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 iyi ya Tahminim wowdan bayanlar guildwars ve matrixe gelecek , bakalım server falan kapamaz inşallah oyun az satılmış diye duydum ama neyse biz ayakta tutarız artık :D .[signature][hline]WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar