NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 peki küçük gösteren kzıalr hakkında ne düşünüyorsunuz? 3-4 yaş küçük mesela :D uf bu da çok iğrenç bir şey... kesinlikle tavsiye etmiyorum, saygı duymuyor insanlar size.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 89 lulara laf atıonuz sürekli de size ne kardeşim bnde bi 89 lu olarak rahatsızlık duyuorum sizin gibilerden sizden büyük gösteriosam ve tavırlarım sizden olgun olabiliyosa size ne o benim yetiştiriliş tarzım[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben napıyım abı yurt dısındayım 18 yasındakı kızlar en az 23 24 gosterıolar .ılk geldım basta dısarı falan cıkıorm herkes 25 yasında ..ulan buranın genclerı napıo dıyorm meger hepsı 17 18 mıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Abi belki 89 lular 80'li yılların son tohumu oldukları için öyledir diye düşünüyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Solufain, 05 Ağustos 2005 00:37 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 05 Ağustos 2005 00:33 tarihinde demiş ki: antalyada bi sürü 14 yaşında rus var maşallah hepsi 20 yaşında gibi 1.80 boy falan.. Bir bakıyoruz 2 güne kalmadan bütün pati Antalya'da toplanmış :D Sen söyledin sana geliyoruz kalmaya :D ay tatile antalya ya gitmeye karar verdim. bi pati olsa da onda kalsak flm ne güzel olurdu :-)[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben 17 yaşımda 13 gibi göstermekten bezdim bıktım bugün saçımı kızıl pembe arası bi renge boyattım şimdide 15 gibi oldum allahım daha napıcam ben... :: içini çekerek ağlar ::[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ohaaa 89'lular 16yaşında olmuş yaw!!! Yaşlandım... :( ühühüühühüh ayrıca ben saçıma pembe renk attırsam topa benzerim ben iyisimi sakalları kesiyim... Oradan kurtarırım bi iki yaş belki... Ani gelen edit: Ctrl+alt+del isteğim depreşti birden. Yok mu hayatın save game i, load u falan... Ani gelen edit II:Ya onca sene baştan çekilmez şimdi... Boş ver yaaa. Zati sakalları kesmek istemiyor canım. İşin yoksa jeldi, traş bıçağıydı uğraş... Sonra eviyeyi temizleme tantanası var.İyi böyle işte... [signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 05 Ağustos 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dasaaa tarafından 05 Ağustos 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 erkekler saçını boyamasın hiç olmuyor ı ıh.[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 chernobel 87 de oldu 2 yılda rusyadan buraya yüzerek gelse 89 işte tam o arada dogan kızlar öyle oluyor :D[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Çernobil 26 Nisan 86'da oldu... :D Çabuk geldi buralara :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dela koymuş son noktayı hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 88 ve 89 lular büyük gösteriyor 90 ve 91 düzeldi...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 89-90lı kızlar harbi abartı :D hormonlu nesil abi bunlar...avrupa kızları olsalar erken kadın olmanın sonucu felan diyip geçiştiricemde...bildiğin Türk kızları... alla alla..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 89 ve 90 jenerasyonu uçmuş durumda , okulda görüyoruz oldukça hehe.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu hymn görmektende öteye gidiyor hadi neyse anlatmiyim maceralarını :D ehaeuhea[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sus be :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla onlar büyük göstermiyor siz bakmayı bilmiyorsunuz;) ben şahsen tam ters yönden patladım, kaç defa 83lü ve ötesi kızlara sulandığım oldu=). var büyüklerde beni çeken bir şey.... kız arkadaşım 89lu ama[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 15 yaşında[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArtraistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 e yuh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 16 yaşında olan ben (erkeklerimizi de gösterelim:D)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan[Bu mesaj Lexius tarafından 05 Ağustos 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi bu herif bana yolda Osman abi dese ne komik olur ya... Ulan semih ZAUHZHUAUH yardın gece gece...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Sorj, 05 Ağustos 2005 22:45 tarihinde demiş ki: abi bu herif bana yolda Osman abi dese ne komik olur ya... Ulan semih ZAUHZHUAUH yardın gece gece... saol bacım :D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abrtıonuz siz gayet 89 lulara takmısınız bu her yas grubunda öle.ben de 89 luyum ama hıc de dediginiz kadar büyük göstermiyorum.bu bi kere giyiniş, makyaj ... falan ollarla ilgili. siz böle bakıyonuz kokoş kızlara "aaaaaaaa sen 89 lu muydun" diyosunuz. silsen kızın yuzun den o makyajı tam yasın da işte...kızdım ama...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 degisiyor tabi minyon tipli olmak farklı ablam 83 lu bu sene kasına piercing yaptırcakken nufus cuzdanını gorebılıyız demısler ınanmamıslar 18 den buyuk olduguna ama bi 90 lı tanıdıgım varki ... eauh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 abartı ya herkesin kalıplar cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar