Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Gösteren Kızlar Hakkında Ne DüsünüosunZZ??

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

said:
archer, 04 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
abi nie böle boş boş konular açıosunuz açma gereği duyuosunuz anlamıorum ki ben

abi neden adamın üzerine gidiyosun?!açmış bi konu....yorum yapmak istemiyosan yapma.belki ilginlenenleri vardır...sadece sen yoksun bu dündyada..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xan, 04 Ağustos 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
said:

abi neden adamın üzerine gidiyosun?!açmış bi konu....yorum yapmak istemiyosan yapma.belki ilginlenenleri vardır...sadece sen yoksun bu dündyada..

ben tek yaşıodum Dünyada sen nerden çıktın + bazıları büyük gösterir yane napcan deiştircen mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ee gosteriysa ne olmus 89lu birisi artık genc kızlıga adım atmıstır yani olabilir kucuk bi ya$ deil.[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler

[Bu mesaj unaccompanied tarafından 04 Ağustos 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
archer, 04 Ağustos 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
said:
said:

abi neden adamın üzerine gidiyosun?!açmış bi konu....yorum yapmak istemiyosan yapma.belki ilginlenenleri vardır...sadece sen yoksun bu dündyada..

ben tek yaşıodum Dünyada sen nerden çıktın + bazıları büyük gösterir yane napcan deiştircen mi?

hayır bu konu üzerine konuşcam!!millet siyaset konuşuyo futbol konuşuo.onlar napıo fener için bi gol dahamı atıolar yada türkiyeyimi kurtarıyolar.yooo..saçma sapan şeyler söyleyipte beni uğraştırma..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xan, 04 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
said:
said:
said:

hayır bu konu üzerine konuşcam!!millet siyaset konuşuyo futbol konuşuo.onlar napıo fener için bi gol dahamı atıolar yada türkiyeyimi kurtarıyolar.yooo..saçma sapan şeyler söyleyipte beni uğraştırma..

yanlız bi sn Fenerbahçe dendimi orda bi kere bi Besmele çek durr bi kere biz Türkiye yada Fenerbahçe için konuştuk mu bi şilerin daha iiye gitmesi için konuşuoruz fenerbahçeyle ile ilgili org. düzenlenio netten bilmiorum haberin war mı da şimdi sen eğer Türkiye siyaset Fenerbahçe konulşarını bu topizle karştırsan ben sana bi şi demem bilee ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
archer, 04 Ağustos 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
said:
Xan, 04 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
said:
said:
said:

hayır bu konu üzerine konuşcam!!millet siyaset konuşuyo futbol konuşuo.onlar napıo fener için bi gol dahamı atıolar yada türkiyeyimi kurtarıyolar.yooo..saçma sapan şeyler söyleyipte beni uğraştırma..

yanlız bi sn Fenerbahçe dendimi orda bi kere bi Besmele çek durr bi kere biz Türkiye yada Fenerbahçe için konuştuk mu bi şilerin daha iiye gitmesi için konuşuoruz fenerbahçeyle ile ilgili org. düzenlenio netten bilmiorum haberin war mı da şimdi sen eğer Türkiye siyaset Fenerbahçe konulşarını bu topizle karştırsan ben sana bi şi demem bilee ...

archer allah bana ve tüm patilere sabıh ihsaneyleye...ne diyim...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...