gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Böle bazen etrafta bi kız oluyo tanısıosnz fln ortamı olduğunda her yönden gelişmiş ama kız 89 luyum diyo, dumur olma aşamasına geliyorum.Böyle 89 lu olan başka bi tanıdığınızla kıyasladığınızda Ablası gbi duruo, bu nedir abi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sana bi kız gösteririm 14 yaşında ama 20 gösteriyor[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ama bu durum hep mi 89 lularda var arkadaş? Ben de tanıyorum öyle insanlar....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 abi nie böle boş boş konular açıosunuz açma gereği duyuosunuz anlamıorum ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bende bi succubus taniorm 20 yasında ama 10 yasında gösteriyo:)kusra bakma succubus:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ½ derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 hormonlu bebek mamalarinin sucu 84 ve sonrasi azdi hepsi essek gibi oldular[signature][hline]Miro Troll Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: archer, 04 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki: abi nie böle boş boş konular açıosunuz açma gereği duyuosunuz anlamıorum ki ben abi neden adamın üzerine gidiyosun?!açmış bi konu....yorum yapmak istemiyosan yapma.belki ilginlenenleri vardır...sadece sen yoksun bu dündyada..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 kotu seyler dusunuyorum...[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eauh dela[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Xan, 04 Ağustos 2005 22:42 tarihinde demiş ki: said: archer, 04 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki: abi nie böle boş boş konular açıosunuz açma gereği duyuosunuz anlamıorum ki ben abi neden adamın üzerine gidiyosun?!açmış bi konu....yorum yapmak istemiyosan yapma.belki ilginlenenleri vardır...sadece sen yoksun bu dündyada.. ben tek yaşıodum Dünyada sen nerden çıktın + bazıları büyük gösterir yane napcan deiştircen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 89luluarın topunun annesine sövüyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 87 sürümünden sonraki kızların versionu bozuk...[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 vllh bende 88'liyim kime söylesem tam tersi hiç göstermiosun 14-15 sandık dienler oluoo :P:P[signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ee gosteriysa ne olmus 89lu birisi artık genc kızlıga adım atmıstır yani olabilir kucuk bi ya$ deil.[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler [Bu mesaj unaccompanied tarafından 04 Ağustos 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: archer, 04 Ağustos 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: Xan, 04 Ağustos 2005 22:42 tarihinde demiş ki: said: archer, 04 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki: abi nie böle boş boş konular açıosunuz açma gereği duyuosunuz anlamıorum ki ben abi neden adamın üzerine gidiyosun?!açmış bi konu....yorum yapmak istemiyosan yapma.belki ilginlenenleri vardır...sadece sen yoksun bu dündyada.. ben tek yaşıodum Dünyada sen nerden çıktın + bazıları büyük gösterir yane napcan deiştircen mi? hayır bu konu üzerine konuşcam!!millet siyaset konuşuyo futbol konuşuo.onlar napıo fener için bi gol dahamı atıolar yada türkiyeyimi kurtarıyolar.yooo..saçma sapan şeyler söyleyipte beni uğraştırma..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya buyuk gösteriosa gösterio kardeşim.daha ii degilmi.yanında gezdir[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baron Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 iyide napak şimdi gökhan...[signature][hline]Baron was here ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 iyi de baba ben 88 liyim ama kız benden buuk gösterio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Xan, 04 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki: said: archer, 04 Ağustos 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: Xan, 04 Ağustos 2005 22:42 tarihinde demiş ki: said: archer, 04 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki: abi nie böle boş boş konular açıosunuz açma gereği duyuosunuz anlamıorum ki ben abi neden adamın üzerine gidiyosun?!açmış bi konu....yorum yapmak istemiyosan yapma.belki ilginlenenleri vardır...sadece sen yoksun bu dündyada.. ben tek yaşıodum Dünyada sen nerden çıktın + bazıları büyük gösterir yane napcan deiştircen mi? hayır bu konu üzerine konuşcam!!millet siyaset konuşuyo futbol konuşuo.onlar napıo fener için bi gol dahamı atıolar yada türkiyeyimi kurtarıyolar.yooo..saçma sapan şeyler söyleyipte beni uğraştırma.. yanlız bi sn Fenerbahçe dendimi orda bi kere bi Besmele çek durr bi kere biz Türkiye yada Fenerbahçe için konuştuk mu bi şilerin daha iiye gitmesi için konuşuoruz fenerbahçeyle ile ilgili org. düzenlenio netten bilmiorum haberin war mı da şimdi sen eğer Türkiye siyaset Fenerbahçe konulşarını bu topizle karştırsan ben sana bi şi demem bilee ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: gokkkan, 04 Ağustos 2005 22:53 tarihinde demiş ki: iyi de baba ben 88 liyim ama kız benden buuk gösterio :) gökhan estetik mi yaptırsan acaba naapsan:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Dela, 04 Ağustos 2005 22:43 tarihinde demiş ki: kotu seyler dusunuyorum... ahhahahahaah[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sdc sordm ya :) [Bu mesaj gokkkan tarafından 04 Ağustos 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: archer, 04 Ağustos 2005 22:53 tarihinde demiş ki: said: Xan, 04 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki: said: archer, 04 Ağustos 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: Xan, 04 Ağustos 2005 22:42 tarihinde demiş ki: said: archer, 04 Ağustos 2005 22:40 tarihinde demiş ki: abi nie böle boş boş konular açıosunuz açma gereği duyuosunuz anlamıorum ki ben abi neden adamın üzerine gidiyosun?!açmış bi konu....yorum yapmak istemiyosan yapma.belki ilginlenenleri vardır...sadece sen yoksun bu dündyada.. ben tek yaşıodum Dünyada sen nerden çıktın + bazıları büyük gösterir yane napcan deiştircen mi? hayır bu konu üzerine konuşcam!!millet siyaset konuşuyo futbol konuşuo.onlar napıo fener için bi gol dahamı atıolar yada türkiyeyimi kurtarıyolar.yooo..saçma sapan şeyler söyleyipte beni uğraştırma.. yanlız bi sn Fenerbahçe dendimi orda bi kere bi Besmele çek durr bi kere biz Türkiye yada Fenerbahçe için konuştuk mu bi şilerin daha iiye gitmesi için konuşuoruz fenerbahçeyle ile ilgili org. düzenlenio netten bilmiorum haberin war mı da şimdi sen eğer Türkiye siyaset Fenerbahçe konulşarını bu topizle karştırsan ben sana bi şi demem bilee ... archer allah bana ve tüm patilere sabıh ihsaneyleye...ne diyim...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: archer, 04 Ağustos 2005 22:54 tarihinde demiş ki: said: gokkkan, 04 Ağustos 2005 22:53 tarihinde demiş ki: iyi de baba ben 88 liyim ama kız benden buuk gösterio :) gökhan estetik mi yaptırsan acaba naapsan:D:D yok baba bni sarmaz o isler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar