CABALLOS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 justice[signature][hline]SWG de "eski" Azal'lan Xanadu, "yeni" Callawey Excalibur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Justice 21 - Vesmor Lotraf[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Justice - Algus Requiem Justice - Silezya Justice - Kamyon[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Justice-Minibus diyecem :P abi Kamyon ne ya :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Helcaraxe ne demek? Ya da Amidala? İsteyen istediği karaktere istediği ismi koyar. Kime ne?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ben bişi demedim ama çok komik :D Kamyon hemen sinirlenionuz ha :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Koru benim Devvo :), lem sanane benim nick'imden senelerdir bu nick'i kullaniyorum ben.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CABALLOS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 justice; kaas caballos anti-ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 siplaya ne zaman laf gelse , öncesinde devvo cevap veriyor sert bi şekilde .. şüphelenmeye başlıorum :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: tunch, 25 Temmuz 2005 23:02 tarihinde demiş ki: siplayasiplaya laf geldi mi hemen devvo siplaya siplaya geliyor yani :D[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Prensime laf söyleyenin alnını karışlarım. :-) Tunch efendi, önce yazmayı öğrenelim. :-P Hakan, sana zaten bişi demiyorum. Artık msnden mesajlarımıza da cevap yazmıyosun. İyi ki yanındaki yardımcı ayrıldı, biraz işe vakit ayırmaya başladın. KapıKULU seni...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Devvo sen bakma bunlara bizi kıskaniyorlar.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bu arada hakan abi soyle Eylul de bi toplanalim artik CoH'da Devvo da gelicek eskisi gibi[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: sirplayA, 27 Temmuz 2005 00:53 tarihinde demiş ki: Devvo sen bakma bunlara bizi kıskaniyorlar. Dediğin gibi prensim, muhabbetimizi kıskanıyorlar.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bende CoV u bekliyorum. Son dönemlerde röportajlarda oldukça ilginç açıklamaları var ve piyasaya sert gireceğiz diyorlar. Oyun CoH un makyajlanmış hali olursa zor ama ciddi yenilikler içerirse kesinlikle döneceğimden emin olabilirsiniz... İşlerimden vakit bulabilirsem eğer :([signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye Merlinin Kazani çalışanı Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bence tamamen farkli olucak :) olmazsa zaten tek gidecegim kapi Devvo bizi baslatti 1 sene den fazla oynattirdi ustune usluk kendi baska oyunlara akti :) euhe[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 "Wowa gelin WoWa, süper burası" dicem, diyemiyorum. Son zamanlardaki lag çok baydırmış durumda, hele ki dün akşam o kadar organize ettikten sonra, uğraştıktan sonra, Onyxiayı keserken çat diye oyun kapanıp 225 kişi sıra bekledikten sonra, arkadaşlarım sevinç çığlıkları atarken ben geldiğimde lootu görememem oyundan çok soğuttu beni. Şimdi diyorum dönsem mi paragon city semalarına, kılıcı, oku bir tarafa bırakıp, bir türlü diyemiyorum...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Devvo don paragon city'e ben PL yaparim sana her turlu rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Biliyorum prensim, sen olmasan zaten... Bakarsın Gral Devvo Paragon semalarına geri döner. ;)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Abi durman hata.....[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Cov daki Dark Heroların mish sistemi çok hoşuma gitti .Bole gidiyorsun Banka fln soyuon diyelim sonra bole Miss Liberty fln trainerlar gelior boss gibi onları kesion :D.Peh peh Ne guzel olur bole Paticik Üssü x-mendeki gibi :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Devvo kesin Dark Side a yenik duşer tam dark tipi vardı ama neyse :D Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 27 Temmuz 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Helcaraxe imzandaki benimle alakalı kısmı anlamadım?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bu adam cikletten cikma gral'im eueh tipitip[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ya senin heronun tipi bole tam dark hero gibiydi diyorum.Cov oynarsan Dark olabilir dedim sadece :).Bole adamın Black skin kırmızı gozler flndı yanlış hatırlamıorsam :P Tiran[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Dostum bizim hayatımız dark side, kendimizi bildik bileli böyleyiz. Cov hele bi çıksın, kesin ordayım zaten. Tiranımdır aynı zamanda.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar