Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

accountı yeniden açtım. var mı geri dönen?

CABALLOS

Öne çıkan mesajlar

Helcaraxe ne demek? Ya da Amidala?

İsteyen istediği karaktere istediği ismi koyar. Kime ne?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

Prensime laf söyleyenin alnını karışlarım. :-)

Tunch efendi, önce yazmayı öğrenelim. :-P

Hakan, sana zaten bişi demiyorum. Artık msnden mesajlarımıza da cevap yazmıyosun. İyi ki yanındaki yardımcı ayrıldı, biraz işe vakit ayırmaya başladın. KapıKULU seni...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirplayA, 27 Temmuz 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
Devvo sen bakma bunlara bizi kıskaniyorlar.

Dediğin gibi prensim, muhabbetimizi kıskanıyorlar.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Sosyal ağlarda paylaş

Bende CoV u bekliyorum. Son dönemlerde röportajlarda oldukça ilginç açıklamaları var ve piyasaya sert gireceğiz diyorlar. Oyun CoH un makyajlanmış hali olursa zor ama ciddi yenilikler içerirse kesinlikle döneceğimden emin olabilirsiniz...
İşlerimden vakit bulabilirsem eğer :([signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye
Merlinin Kazani çalışanı
Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D)
Sosyal ağlarda paylaş

"Wowa gelin WoWa, süper burası" dicem, diyemiyorum.

Son zamanlardaki lag çok baydırmış durumda, hele ki dün akşam o kadar organize ettikten sonra, uğraştıktan sonra, Onyxiayı keserken çat diye oyun kapanıp 225 kişi sıra bekledikten sonra, arkadaşlarım sevinç çığlıkları atarken ben geldiğimde lootu görememem oyundan çok soğuttu beni.

Şimdi diyorum dönsem mi paragon city semalarına, kılıcı, oku bir tarafa bırakıp, bir türlü diyemiyorum...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Sosyal ağlarda paylaş

Biliyorum prensim, sen olmasan zaten...

Bakarsın Gral Devvo Paragon semalarına geri döner. ;)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Sosyal ağlarda paylaş

Cov daki Dark Heroların mish sistemi çok hoşuma gitti .Bole gidiyorsun Banka fln soyuon diyelim sonra bole Miss Liberty fln trainerlar gelior boss gibi onları kesion :D.Peh peh Ne guzel olur bole Paticik Üssü x-mendeki gibi :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired)

Devvo kesin Dark Side a yenik duşer tam dark tipi vardı ama neyse :D

Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P

[Bu mesaj Helcaraxe tarafından 27 Temmuz 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya senin heronun tipi bole tam dark hero gibiydi diyorum.Cov oynarsan Dark olabilir dedim sadece :).Bole adamın Black skin kırmızı gozler flndı yanlış hatırlamıorsam :P Tiran[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired)
Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum bizim hayatımız dark side, kendimizi bildik bileli böyleyiz.

Cov hele bi çıksın, kesin ordayım zaten.

Tiranımdır aynı zamanda.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...