IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 2400 de dünyanın hakimi Türkler olur(Bütün ülkeler uzaya gidicek teknolojiyi geliştirir bi biz kalırız:D) Zaten 2400 ü çıkaramayız biz yaw ozamana kadar dünyanın içine etmiş oluruz(zaten ettik:D) Dünya diye bişiy kalmaz muhtemelen. Ama şöyle bi hayal edelim hadi dünyanın içine etmedik, hadi insanların uzun yaşamasıyla ilgili teknolojiler uçtu ben de o seneyi gördüm, savaş filanda yaşanmadı, teknolojide doruk noktadayız, tam anlamıyla bi ütopyada yaşıyoruz... Gen teknolojisinde coşuyolar, insanlar artık yaşlanmıyo ve hastalanmıyo, insanlar ölümsüzlüğün sırrını buluyo, Dünya barışı sağlanıyo, insanlar doğayı sömürmek yerine ona katkıda bulunmaya başlıyo, Dünya çok daha güzel biyer oluyo, Gelişmiş ulaşım araçları sayesinde trafik sorunu çözülüyo, Her türlü teknoloji var, Eğitim sistemimiz düzeliyo(yok yok bu imkansız bişiy bukadar uçmuyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cem yılmazın guzel bı sozu vardı 2000 e gırınce kımısıde sanıyoku ben emınonunden aksaray a ışınlanırım olmazzz yanı elınızdekı abonmanları ve akbıllerı atmayın lazım olucak onlar eheheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 2400 yılında paticikte 400 yıl sonra ne olucak diye topic açtıklarında arama yapmadan topic açmayınız bakın 2005 te ne demişler dicekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar