lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arkadaslar beramusa giremiporm bendemi sorun var yoksa sizdede girmiormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 sabahtan beri kıcımı yırttım :( hala yırtıorum ama tık yok :(:( ban mı yedim die 50 kere baktım ama galba tum serverlar ole 10061 cıkıo bnde :(:(:(:([signature][hline]İLiveForThisShit (KO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ee birisi cvp versin giremioırum ben :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 :'([signature][hline]İLiveForThisShit (KO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende giremiyodum bi ara girdim heryer bomboş bişiler oluyo serverda heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bende giriyodum bütün gün. Şimdi giremiyorum. Server ekranına bile bağlanmıyo :([signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gm senin Çiçek Böcek de Çiçek Böcek savasta koptu şimde current zone dio ben bole oyunun Çiçek Böcek ya wander e dalarken dc oldum bosuna para verioz bu oyuna bide %50 dc yazıo onu yazan eli Çiçek Böcek[signature][hline]Nick : _JustiCe_FoR_All_ LvL : 61 Job : Berkserker Hero Server : Beramus [Bu mesaj KaKsi tarafından 07 Ağustos 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aynen bende savaştaydım. Bir ara girdim. 1 paper kestim kestiğim gibi dc oldu. Girmiyo şimdi de :([signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 canni lem adi herif :(( bgn neden öldürdün beni arenada lam :DD nbr diorum tık bile yok :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Adamla 1v1 yapıyorum. Ya bana yada adama ateş ediyosun. Ne cevap vereyim sana ?[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 muhehue olm karıstırdın sen ben sana nbr dedim :DDDD sora seni öldürmeye kalktım uahuahu :D ama sen beni öldürdün :(( nedense sen 1 vurusta alıorsun ben 6 vurusuta ancak yarısına getrirebiliorum :DD halbuki lvlım 51 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Stavanger, 07 Ağustos 2005 20:32 tarihinde demiş ki: gm senin Çiçek Böcek de Çiçek Böcek savasta koptu şimde current zone dio ben bole oyunun Çiçek Böcek ya wander e dalarken dc oldum bosuna para verioz bu oyuna bide %50 dc yazıo onu yazan eli Çiçek Böcek Kaski Bu yeni modamı oluyo çiçek böcek :D:D Bende sövem biraz ehehe Seni gm yapanların Böcek de Çiçek Böcek. Senin Çiçek Böcek. Sülalenin de Böcek de Çiçek.. Oh be ... Bu arada savaş yalan oldu. Sanırım tekrar edilir X([signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Allydeki muhabbet. ben: savaş tekrar mı edilcek? ben: yoksa oyuna küfür etmeye başlıyımmı? Adam: lol Adam: Bence etmeye başla Ardında disconnet yine. 20 saniye kalamadım oyunda... Gm nin a.... k..[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar