Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hehehehe öğretilerde resimli tutorial isteriz bu konu hakkında muhabbete gel:-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Golge-i_Khan, 05 Ağustos 2005 23:14 tarihinde demiş ki: kassız zarif ince ama etine dolgun gözüken cılız olmayan) nasıl zamirler onlar öyle. Mantıken resmi çizilen bir nesne gözüyle irdeleneceksin, eh adam/kadın neyi çizmek isterse kriteri odur. ben sen o biz siz onlar..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 gayet öznel efendim, "zamir" kelimesinden ne anladığımıza bakar, sen ve bazı olageliceler, zamirleri kısıtlayabilir; şahsi algın daha geniştir yazık ki, ben-siz arasında algı farklılıklarını daha tam tamına belirlemiş değilim. belirlesem dahi, ingilizce konuşmamak için her nevi bukelamunluğu yapan fransız misal, kendi algım; fazla tuzlusuy hatta şap taında milliyetçi olabilirim/ oluyorum da. *ne kattın ?[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 modelin her türlüsü kabuldür. mükemmelden ne kadar uzaksa o kadar iyi.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 zamir degil sifat...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: aquila, 06 Ağustos 2005 01:36 tarihinde demiş ki: zamir degil sifat... anlayana siviri sinek az buz davul ... olmak, insan, ve hayvan[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dilbilgisi kural anlayan anlar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 o zati anlaşıldı ama ayak üstü ufak bir hata, sırf "hatayı buldum ben büyük çocuk oldumculuktan"i yüzüme vurulursa bu dil bilgicilik değil. basbaya insansızlıktır. Kendi rumuzu yabancı olan birininde bana türk/türçe ciliği savunacağına inanmıyorum. git bi bardak insanlık al kendine, iç, uyu.[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 varsa sende bir bardak yollayiver, yalniz yanlis anlama karismasin insanlik suyuna. duzeltilen her hatanida suclama veya savunma sanma...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bak canlı varlık, burada bilimsel tez mi yazıyoruz ? bir nevi ansal, tek filtreli fikir belirtiyoruz. Sen de, ve senden önce ki 2 kişinin daha benim zamir/sıfat ayrımımdan haberdar olduğu aşikar. Ha değilse, zekamdan şüphe edişinizden; şüphe ederim. bazen hani a diyeceksin ağzından o heyecan ile b çıkar. bu "insanlık" halidir. Sen düzeltsen, bu yine iyi niyet değil, fesatca kurak burukluktur. buruşuk leş gibi kokmaktır.[signature][hline]hef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 afedersin bu kadar alinicani bilemedim, insansizligimiza ver, bagisla...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 gölge abartma. öpüşün barışın.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 peki horace [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Alexi_Septimus, 05 Ağustos 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Dikkat edersen çok dikkatli mesaj atıyorum. çabuk kalktı dikkat edersen mesaj gösterimden.[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kalkan mesaj olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 nü model olmak insanın kendine yakışanı giymesidir O_o[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 erkek nu model çizdim ibne gibi hissettim aklıma titanik geldi bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Caravagio nun fıstık gibi resimleri var nu erkek çizceeme repredüksyon yapıorum.. Bayada geliştirio çizginizi tavsiye ederim.. (ışşık hakkında baya sağlam bilgisi olan bi amcadır o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Alexi_Septimus, 05 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Sanat için soyunuyoruz işte. aklima efsanevi alexi "tits'imus" resmi geldi ^^[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw...[Bu mesaj Disappear tarafından 07 Ağustos 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 o resmin neresi nü :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 taksim'de atolyeler var , sanat öğrencileri çalıştırıyorlar. para da veriyorlar karşılığında , sadece vücudun kıvrımları belli olsun yeter. bu yüzden genellikle bayan alıyorlar , göğüsleri çizebilmek için.[signature][hline]valandil ownz j0o! bir eğlencemizin de sonuna geldik WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bizde bi hafta bayan bi hafta erke, gerçi bayan 61 yaşında ama turkiye guzeli seçilmiş zamanında halada vucudu taş gibi valla :)[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Alexi_Septimus, 05 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Sanat için soyunuyoruz işte. Dimi aleksi herşey sanat için :)Müracat ÖM![signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eheh paticik te nü model akımı! Herkes yollasın çıplak pozları.. pardon sanatsal :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 aquila said: bayan nu model araniyor. 90-60-90, mavi gozlu,sari sacli,guzel yuzlu olanlar tercih edilir.muracaat ozel mesaj...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) http://renewcanceltv.com/wp-content/uploads/2014/12/Curb-Your-Enthusiasm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar