tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arkadaslar gmailden nasil hesap açtırabilirim yardım edermisiniz yeni kullanıcı diye bir şey göremedim de[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 davet etmesi lazım birinin seni email adresini söle ben davet ediyim seni[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 [email protected] teşekkür ederim[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retorikci Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Dostum yanlış bir alanda bu soruyu sormuşsun :) Buranın KO forum sayfası oldugunu hatırlatırım. Her neyse konuya gelelim: Eger yanlış bilmiyorsam gmailden kendi başına mail hesabı alma şansın yok. gmail hesabı olan birisi sana ait bir mail hesabına gmail davetiyesi gönderecek sen de o maildeki linke tıklayarak üyelik sayfasına ulaşabileceksin. Gmail hesabı olan bi arkadaşından davetiye istemeni öneririm.[signature][hline]Server : Diez Clan : BAD Job : Berserker Lvl : 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eee hani davet gelmedi hala[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 buranın ko sayfası oldugunu biliyorum da bilgisi olan vardır diye sormak istedim[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Davet gönderildi[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 evet aldım suan teşşekür ederim tekrar[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Görevimiz efenim ne demek :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yo ben kendi kendime açmıştım. Beta tester olmak istiyorum diye bi forum doldurup yolluyorsun. Onlar da bi zaman sonra yolluyorlar. Tabi davet edilmek en iyisi. Çünkü bekleme yok. :)[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: DraculaVigorous, 07 Ağustos 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Yo ben kendi kendime açmıştım. Beta tester olmak istiyorum diye bi forum doldurup yolluyorsun. Onlar da bi zaman sonra yolluyorlar. Tabi davet edilmek en iyisi. Çünkü bekleme yok. :) ooo ölme eşşeğim ölme :D bak 2 sn yede yolladım davetiyeyi :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 :) bide davetiye nasıl yollanıyor ya bu gmail karışık ya[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hemen yollayamassın 2 hafta felam beklemen lazım[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cahallığımı bağışlayın :D bide bu gmaili msn messerger da nasıl kullanacam bi bilsem söz sizi rahat bırakacam :D[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok be bana 24 saat sonra 5 tane invitation hakkı verilmişti 2-3 gün sonrada 50 oldu halada sabit 50 de göndersemde düşmüyor[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya bu gmail hesabını ben msn messengerda nasıl kullanacam bunun hakkında forumlarda bilgi varmı?[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 msn e kayıt olurken gmail adresini yazman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hımm ozaman messengeri yenidenmi kurmam lazım?[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 click e posta adresim kullanılsın de burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 saol halletdim[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar