sheref Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Arthur_HellsFire, 13 Temmuz 2005 18:19 tarihinde demiş ki: belki bilimsel çalışma yapıyorlardır. LoL, yarıldım akşam akşam[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yazık.[signature][hline]~®âi ~ * [email protected]
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ya gidip 10 yasinda brine tecavuz edecegine gitsin kopege etsin... Bu adamlarin kafasini degistirmek icin kopartmak gerekiyor[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım...
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ulan bişe yyapıoz hemen haberlere cıkıo.kostebek var aramızda.basına bilgi sızdırıo[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 o resmi biliomda ne alaka şimdi taka :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: wildpervert, 13 Temmuz 2005 18:31 tarihinde demiş ki: yteterince iğrençsin evet, tecavüzün herhangi bişekilde savunulacak bişeyi yok ki burdaki durum ruhsal sapıklık durumda bişey, hayvanlara, çok kötü oldum ya üff ahaha nicke bak muhuhua öhüm neyse konuya dönelim. ben bi keresinde arena'da izlemiştim hayvan barınağının nöbetçisi söylenti yaymış bel soğukluğunu alıyo bu hayvanlar diye, işin sonu bildiğiniz hikaye... [Bu mesaj Eternalus tarafından 05 Ağustos 2005 08:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Türkiye çok ilerledi vs. desek de işte Türkiye gerçeği bu topic'te apaçık karşımızda. İstediğinizi diyin. İstediğiniz şekilde savunmaya çalışın. İşin aslı köpeklere, eşeklere ve bilimum hayvana tecavüz edecek bir halkın parçasıyız. Bizi dünyanın gelişmiş ülkelerinden ayıran da bu, Türkiye'nin dünya ülkeleri arasında en çok cinsel problem yaşayan ve en çabuk boşalan erkeklere sahip olmasının sebebi de bu.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 "tarafından iç organları parçalanıncaya kadar defalarca tecavüz edilip..." oha diyorum sadece yuh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu iğrenç bir olay ama ya o inasnın ruh hali ne olabili ki köpeğe iç organlarını çıakracak kadar tecavüz ederken ?[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yuh[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Onlar nası insan evlatları ya. Köpekler ziksin onları. Sapıklar.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yapılan herşeyin cezası ya da karşılığı birgün verilecek.. allah onları bildiği gibi yapsın[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 insanlık dışı iğrenç bi durum..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 allah belalarını versin, tez zamanda gebersinler.
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 O nasıl bir abazalık??? *!Hösttt*[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 diğer ülkelerde de var bunu yapan. hemde daha çok
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Şahin K Tecavüz etsin size emi.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 allah belalarını versin.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tekrar e yuh ![signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yuhantesburger!! Goriller züksün bunları![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 İngiltere de bir adam keçiye tecavüz etmiş adamı iç çamaşırındaki kıldan yakalamışlar :-)[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. A:Mutfaktan bi tıkırtı geliyo. B:Boşver hanım faredir,ko g.tüne faredir,sktret faredir.Neymiş? A:Fare B:Ko g.tüne
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Çorumlular eşşek ten sıkıldılar, kopeklere gecmişler :D
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 midem bulandı[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 e yuh be ''iç organlarını parçalayıncaya kdr'' grrrrrrrr[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Öne çıkan mesajlar