Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğe tecavüz (?!?!!?!?)

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ulan bişe yyapıoz hemen haberlere cıkıo.kostebek var aramızda.basına bilgi sızdırıo[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 13 Temmuz 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
yteterince iğrençsin evet, tecavüzün herhangi bişekilde savunulacak bişeyi yok ki burdaki durum ruhsal sapıklık durumda bişey, hayvanlara, çok kötü oldum ya üff

ahaha nicke bak muhuhua öhüm neyse konuya dönelim. ben bi keresinde arena'da izlemiştim hayvan barınağının nöbetçisi söylenti yaymış bel soğukluğunu alıyo bu hayvanlar diye, işin sonu bildiğiniz hikaye...

[Bu mesaj Eternalus tarafından 05 Ağustos 2005 08:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Türkiye çok ilerledi vs. desek de işte Türkiye gerçeği bu topic'te apaçık karşımızda. İstediğinizi diyin. İstediğiniz şekilde savunmaya çalışın. İşin aslı köpeklere, eşeklere ve bilimum hayvana tecavüz edecek bir halkın parçasıyız. Bizi dünyanın gelişmiş ülkelerinden ayıran da bu, Türkiye'nin dünya ülkeleri arasında en çok cinsel problem yaşayan ve en çabuk boşalan erkeklere sahip olmasının sebebi de bu.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
"tarafından iç organları parçalanıncaya kadar defalarca tecavüz edilip..."

oha diyorum sadece yuh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Bu iğrenç bir olay ama ya o inasnın ruh hali ne olabili ki köpeğe iç organlarını çıakracak kadar tecavüz ederken ?[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
Mesaj tarihi:
yuh[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
Onlar nası insan evlatları ya. Köpekler ziksin onları. Sapıklar.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Mesaj tarihi:
insanlık dışı iğrenç bi durum..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
tekrar e yuh ![signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
İngiltere de bir adam keçiye tecavüz etmiş adamı iç çamaşırındaki kıldan yakalamışlar :-)[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
A:Mutfaktan bi tıkırtı geliyo.
B:Boşver hanım faredir,ko g.tüne faredir,sktret faredir.Neymiş?
A:Fare
B:Ko g.tüne
Mesaj tarihi:
midem bulandı[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

• Yeni Oluştur...