Volfied Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Hehe selam herkese, Ya simdiye kadar cok guzel gidiyo bu forum bolumumuz, bool devam etsin isterim, o yuzden ufak bi ricam olacka. Tutorial lar cok konuluyor, resimler de, aaci o zaten. Eger Tutorial lari koyarken, en sonudna [Tuto] turu bir sey eklerseniz forum basliginda, ya da resim koyarken [Resim] derseniz cok sevinirim, gem de cok yarari olur. Dusunun, ilerde tutorial ariyorsunuz. Arama diyorsunuz [Tuto] yaziyorsunuz, ve arsivlenmis gibi hepsi karsiniza cikiyor, wohooooo super olur dimi :) Ya da [Resim] icind e ayni sey gecerli olabilir. Ben duzen manyagi insan oldugumdan rica ediyom sizden, herkes icin kolaylik olsun amacim :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Öneri topici açılmışken bende bi öneride bulunayım, paticik görsel sanatlar sitesi gibi birşey açsak her userın 5 resimlik galerisi olsa ilginç olmaz mıydı? hatta bi de rating sistemi yaratıp çok rating alanlara bi kaç resim koyma hakkı verilse felan[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 sabır biraz. o da olur inşallah. ama şimdilik çok erken heralde.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 volfied +1 çok iyi fikir tuto diye aratıp da hepsinin çıkması çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Aegean sitenin yerinin sinirsiz olmadigini unutmayalim :) Galeri turu bir sey acmak, Harddisjk ister site icin, bunun icinde bu buranin sahibinin siteye biraz dha apara odemesi demek. Eger gercekten istiyorsaniz alin bir yerden aprali sekilde hizli bi host (Profocio var) bos zamanlarinda kodlar adminlerimiz, yapilir belki ufak bir sey. Yani artik bu kdar sicak bir ortamda insanlar birbirleri arasinda para toplayip da oyle projelere girebilirler benim inancim icinde :) (Bana srarsan beni iplemez, ben resim koyacak adam deilim :))[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yani öyle her resim için değil tabi sanatsal değeri olan şeyler için ama doru yer az :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: Volfied, 07 September 2003 15:17 tarihinde demiş ki: Aegean sitenin yerinin sinirsiz olmadigini unutmayalim :) Galeri turu bir sey acmak, Harddisjk ister site icin, bunun icinde bu buranin sahibinin siteye biraz dha apara odemesi demek. Eger gercekten istiyorsaniz alin bir yerden aprali sekilde hizli bi host (Profocio var) bos zamanlarinda kodlar adminlerimiz, yapilir belki ufak bir sey. Yani artik bu kdar sicak bir ortamda insanlar birbirleri arasinda para toplayip da oyle projelere girebilirler benim inancim icinde :) (Bana srarsan beni iplemez, ben resim koyacak adam deilim :))[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! +3 hatta ben bagis yapabilirim paticige .. kac mb lik alan lazim bi tahmin.¿[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 bi 50 kişi resim koymak istese kişi başına 100 kb lik beş resimden 25 mb gerekiyo[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 nukem iyi hoşta lalah beleş diye abanırsak utvciler napıcak =) yapılabilir blki ama isteyenele 5 resimlik bi hede belli boyutlarda filan,[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 aslında belki son çalışmalar diye her resmin bi hafta durduğu bi bölüm bi de favoriler diye beğenilenlerin sürekli durduğu bi bölüm bi de kullanıcı başına 1 resim ile yapılabilinir.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Alin beyler, Profocio daki seceneklerden biri [hline] PRO #5 HOSTING 7 Days Free Hosting 250 MB webspace 5 GB/Mo. Transfer 250 Email Accounts MS Frontpage Support PHP and MySQL cPANEL $4.95 monthly 5 dolar iste, 10 milyondan az bi fiyata geliyo, 10 kisi acsa ayda 1 milyondan az, lombaka harcanan paradan az. PHP support u da var, Eno ile Absolut da burda :) 250 Email de ise yarar belki (gerci sanirim o da webspace den yer de 250 MB kime yetmez :)) PHP bilem oturup bi galeri sayfasi hazirlarim... BEEEERK! :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ya derseniz bana bak şöyle bişi istiyoruz grafikler filan var şu şu şu olsun filan ben yaparım isteyene boş vaktimde neden olmasın?[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: Volfied, 08 September 2003 20:13 tarihinde demiş ki: PHP bilem oturup bi galeri sayfasi hazirlarim... BEEEERK! :P [hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 kasmaya ne gerek var ya, buradaki forum sistemi gibi resimler free hosttan olsun, farketmez, galeri ve hit counter olayını etkiliyeceğini hiç sanmıyorum, çok da güzel olur.. :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 volfini önerisi ciddi cidi portfolio oluşturmak isteyen insanlar için anladığım kadarıyla yoksa benim DoyanaKadar ım var harca harca bitmiyo =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 portfolio portalı zaten başlıbaşına çok büyük bir iş. öyle bişi olmaz heralde. kişisel bişi için de ayrı bi web sitesi yapmak da daha iyi olur zaten. ulan omerbey.com 3 senedir boş duruyo. bi ara yapiim hakkaten bişiler[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 yok horace anlatamadı ksanırım protfolio portalı değil de böyle 2-3 ikişinin birleşip kendilerine ait mini sayfalar falan filan giderleri düşürmek adına tektek de yapılablir tabi omerbey.com ne bilmiyorum ama php konusunda yardım lasımsa ederiz boş vakitlerde [hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 yok abi buraya bağlı olmasın öle bişi olcaksa da.. ayrı bişi olsun. ya komünite ya hiç[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 up[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar