Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bir rica herkesten burayi kullanan

Volfied

Öne çıkan mesajlar

Hehe selam herkese,
Ya simdiye kadar cok guzel gidiyo bu forum bolumumuz, bool devam etsin isterim, o yuzden ufak bi ricam olacka.
Tutorial lar cok konuluyor, resimler de, aaci o zaten.
Eger Tutorial lari koyarken, en sonudna [Tuto] turu bir sey eklerseniz forum basliginda, ya da resim koyarken [Resim] derseniz
cok sevinirim, gem de cok yarari olur.
Dusunun, ilerde tutorial ariyorsunuz.
Arama diyorsunuz
[Tuto] yaziyorsunuz, ve arsivlenmis gibi hepsi karsiniza cikiyor, wohooooo super olur dimi :)
Ya da [Resim] icind e ayni sey gecerli olabilir.
Ben duzen manyagi insan oldugumdan rica ediyom sizden, herkes icin kolaylik olsun amacim :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

Öneri topici açılmışken bende bi öneride bulunayım,
paticik görsel sanatlar sitesi gibi birşey açsak her userın 5 resimlik galerisi olsa ilginç olmaz mıydı? hatta bi de rating sistemi yaratıp çok rating alanlara bi kaç resim koyma hakkı verilse felan[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

Aegean sitenin yerinin sinirsiz olmadigini unutmayalim :)
Galeri turu bir sey acmak, Harddisjk ister site icin, bunun icinde bu buranin sahibinin siteye biraz dha apara odemesi demek. Eger gercekten istiyorsaniz alin bir yerden aprali sekilde hizli bi host (Profocio var)
bos zamanlarinda kodlar adminlerimiz, yapilir belki ufak bir sey. Yani artik bu kdar sicak bir ortamda insanlar birbirleri arasinda para toplayip da oyle projelere girebilirler benim inancim icinde :) (Bana srarsan beni iplemez, ben resim koyacak adam deilim :))[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 07 September 2003 15:17 tarihinde demiş ki:
Aegean sitenin yerinin sinirsiz olmadigini unutmayalim :)
Galeri turu bir sey acmak, Harddisjk ister site icin, bunun icinde bu buranin sahibinin siteye biraz dha apara odemesi demek. Eger gercekten istiyorsaniz alin bir yerden aprali sekilde hizli bi host (Profocio var)
bos zamanlarinda kodlar adminlerimiz, yapilir belki ufak bir sey. Yani artik bu kdar sicak bir ortamda insanlar birbirleri arasinda para toplayip da oyle projelere girebilirler benim inancim icinde :) (Bana srarsan beni iplemez, ben resim koyacak adam deilim :))[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!

+3

hatta ben bagis yapabilirim paticige .. kac mb lik alan lazim bi tahmin.¿[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
Sosyal ağlarda paylaş

Alin beyler,
Profocio daki seceneklerden biri
[hline]
PRO #5 HOSTING
7 Days Free Hosting
250 MB webspace
5 GB/Mo. Transfer
250 Email Accounts
MS Frontpage Support
PHP and MySQL
cPANEL
$4.95
monthly

5 dolar iste, 10 milyondan az bi fiyata geliyo, 10 kisi acsa ayda 1 milyondan az, lombaka harcanan paradan az. PHP support u da var, Eno ile Absolut da burda :) 250 Email de ise yarar belki (gerci sanirim o da webspace den yer de 250 MB kime yetmez :))

PHP bilem oturup bi galeri sayfasi hazirlarim... BEEEERK! :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

yok horace anlatamadı ksanırım
protfolio portalı değil de böyle 2-3 ikişinin birleşip kendilerine ait mini sayfalar falan filan giderleri düşürmek adına
tektek de yapılablir tabi
omerbey.com ne bilmiyorum ama php konusunda yardım lasımsa ederiz boş vakitlerde [hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...