kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Öncelikle acil yardım diye başlık açmaktan son derece nefret ettiğimi ama yapabileceğim hiç bir şey olmadığını belirtiyim. Windows 98 işletim sistemi kullanıyorum, deep freeze var.Bilgisayara format attığınız zaman internet explorer de üyelik içeren bir siteye girdiğinizde parolayı hatırlamak gibi bir karecik çıkar normalde deep freeze varken önemsemiyordum alışkanlık olmuş.Kapalıyken patiye girip tema ayarı yapıcaktım yanlışlıkla evet dedim şimdi parolayı hatırlıyor o özelliği nasıl kapatabiliriz lütfen yardım edin :([signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Cookileri silersen olur sanırım[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kurabiyeleri temizledim birde gizlilik güvenlikten bişileri kaldırdım oldu sanırım sağol hades.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 * Cevap yokken yanıtlaya basmıştım unutmuşum yazmayı pardon. [Bu mesaj Aradhell tarafından 07 Ağustos 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: kingpin, 07 Ağustos 2005 18:59 tarihinde demiş ki: kurabiyeleri temizledim birde gizlilik güvenlikten bişileri kaldırdım oldu sanırım sağol hades. hiç möhöm deel[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Öne çıkan mesajlar