Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darth Maul vs. Darth vader

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Madem çoğu kişi Dark Side'ı seviyor size güzel bir tartışma konusu.
Darth Maul vs. Darth Vader hade bakalım ....[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
vader in saberi.. eski anakin inkine göre kötü baya. anakinin asmis hali ile maul da. maul un en ufak şansı yokta, vader a karşi bi yorum yapamicam.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
ben light adamıyım :D ama vader derim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
The Force Is A Powerful Ally And A Terrible Foe[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik

[Bu mesaj zgrw tarafından 04 Ağustos 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 04 Ağustos 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
The Force Is A Powerful Ally And A Terrible Foe

*khuuuuvvvvhh* inancındaki eksikliği*khuuuuvvvvhh*rahatsız edici buluyorum...*khuuuuvvvvhh*

*Force Choke*[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Mesaj tarihi:
Fİlmleri adam gibi Izlediysen 2 sinide tanımış olurdun[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 04 Ağustos 2005 11:41 tarihinde demiş ki:
iyide bunlar kim,
öncelikle bunları bi tanıtsa idiniz.

sadece filmleri izlemekle yetinen benim gibiler için daha faydalı olurdu ;)
darth vaderı tanımıyosan hiç izleme artık o filmelri bence :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 04 Ağustos 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
said:
karakedi, 04 Ağustos 2005 11:41 tarihinde demiş ki:
iyide bunlar kim,
öncelikle bunları bi tanıtsa idiniz.

sadece filmleri izlemekle yetinen benim gibiler için daha faydalı olurdu ;)
darth vaderı tanımıyosan hiç izleme artık o filmelri bence :D

bencede izleme veya izlediysende film oynarken nereye bakıyodun :)[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally ....
Mesaj tarihi:
darthvader : 4-5-6 daki kötü adam denebilir kısaca
darthmaul : 1 deki kötü adam denebilir kısaca[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
Bazilariniz karanlik tarafa gectikten sonra Kilici kullanme yetenegi azalmis demis

Halbuki o öyle kac kere gördünüz darth vaderi karanlik tarafa gectikten sonra bir jediyla kapistigini 2 kez sadece

Obi Wan Ve Luke

Luke Skywalkerda zaten güç o kadar yogunki babasiyla karsilastirilamaz

Obi wanla olan savasina gelirsek anakin orda kilici gayet usta kullandigi bir gercek ama obi wanin deneyimli olusu ve savasin yapildigi yer obi wana avantaj saglamistir

Ha bence normal bir yerde kapissalar jedi temple gibi anakin 5 kez oldürürdü yani orda öfkesini kontrol edemedi gariban iyide oldu[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Mesaj tarihi:
@zgrw ve @jade: tanımıyorum, siz nasıl oluyorda filmlerden tanıyorsunuz ki?
adam maske takmış puh puh ses çıkartıyor. üzerinde de kırmızı beyaz butonlar var. kırmızıya basmayı akıl eden ilk düşmanı adamı öldürecek ama bunu düşünen olmamış. zaten butonun üzerinde elleşme yazıyor. filmden izledigim budur. filmden izledigime göre cevap vermemi istiorsanız evet bencede dartvader döver. adamın kafasında helmet var. kafa attımı oturtur.

benim tanıtın demekle asıl istedigim, bunun künyesi yok mudur? kanındaki mito bilmemne sayısı, özellikleri, gücleri nedir. öncelikle bunları acıklamak lazım. daha sonra kim dövere geçmek lazım.

yok mu aranızda sw ile cidden ilgilenip kitaplarını okuyan biri, düzgün bi karkater analizi çıkartsın işte, bizde ögrenelim ne nedir ne degildir. film izlemekle olmuyor o iş.

[ edit: peah adamların yaptıgı ukelalıga cevap yazarken bi ton kişi mesaj atmış. hastasıım pati forumlarının. ]

[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!

[Bu mesaj karakedi tarafından 04 Ağustos 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
darth maul hakkında hiç bir bilgi verilmez. sadece bir jedi gibi darth sidious tarafında eğitildiği anlatılır. ve elindeki two-handed saber ı çok iyi kullandığını biliyoruz ki qui-gon gibi bir jedi knighti indirmiştir.

dart vader in gerçek adı anakin skywalker'dır. babası yoktur. bir nevi isa gibidir. midiclorian lar tarafından yaratılmıştır. kanındaki midi sayısı 20000'den falzadır(yoda'dan bile fazla). onu keşfenden qui-gon tarafından the chosen one olarak görülür. fakat konsey bile(yoda hariç) ondaki geleceği sezememiştir. darth sidious tarafında içindeki anne sini kaybetme korkusu kullanıalrak dark side a düşürülmüştür. onun da oğlu luke skywalkerdır... dart vader son sithi öldürerekte gerçek choosen one olduğunu ispat eder...

edit:zgrw'ye teşekkürler[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil

[Bu mesaj khas tarafından 04 Ağustos 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj khas tarafından 04 Ağustos 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hmm onu soruyorsan , seni şöyle bilgilendireyim

darth maul

darth vader[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Geyyik
Mesaj tarihi:
ama dark side'a geçişini sağlayan ilk annesidir. tusken'leri tam anlamıyla biçmesi. ama darth sidious tarafında padme kullanımıştır haklısın...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil

[Bu mesaj khas tarafından 04 Ağustos 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Vader bitirir mevzuyu .. Yaşasın anakin ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
  • Yeni Oluştur...