namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Sadece bir yalnızlık var karşımda Boşluk,hiçlik Sadece boş,yok ki sevdiğim yanımda Artık olsada yaramıyacak Uzaklaşmışım ben herşeyden Hayattan,mutluluktan Hüzün bile yok artık hayatımda Bir olay,ama sadece bir olay etkilemiş beni bu kadar, Sanki ikimiz bir uçurumun kenarında beraber, Bekliyoruz ölümü ama o beklemedi Kolay olanı seçti Rahat olanı seçti ve itti beni aşağı Ben sadece ona baktım gözümden bir damla yaş akarken Boşluğa düşerken...[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kimse okumadımı ya :([signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sonu güzelmş gerçi genelide güzl ama sonunu daa çok beğendm[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 çok hoş olmuş..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Uçurumdan düştüğünde hala hayattaysan etrafındaki güzelliklerden habersiz davranamazsın!Tekrar o uçurumun tepesine bakıp seni itenin orda olup olmadığını kontrol etmektense yukaıya hiç bakmadan diğer yüksek tepelere doğru hareket etmeni öneririm.Çünkü yukarıdakinin orda olup olmadığı meçhul...Kendi yolunda onsuz bi şekilde o olmadan nasıl yaşıyosan o şekilde yaşamalısın! Zaman herşeyin ilacıdır unutma! (Ama unutmak o kadar kolay olsa keşke)[signature][hline]Wish me luck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar