alatariel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 gw de para kazanmak istiyorsanız.alıcaksınız 20 level warriorunuzu beaconsdan droknarsa 3k karşılığında (tabii kişi başı)çatır çatır para kıracaksın.benden söylemesi :)))
SUHIOR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: alatariel, 06 Ağustos 2005 14:40 tarihinde demiş ki: gw de para kazanmak istiyorsanız.alıcaksınız 20 level warriorunuzu beaconsdan droknarsa 3k karşılığında (tabii kişi başı)çatır çatır para kıracaksın.benden söylemesi :))) sana bisey daha soyleyeyim bunu daha karlisi da var 1k simdi 1k sonra de sonra adamdan al paryi git
TheMask Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 piyasayı düşürmüşsün arkadaşım bunu 50k yada yapıyorlar :)[signature][hline]Guild Wars = Mask Rayne (Bandits GuildMaster) Lineage = Cebrail Ultima = Hurricane (DV)
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 50k gibi bir fiyata kimseyi götüremessiniz, dalga geçerler. 5k nın üstüne çıkılmaz ve uyanık olanlar bazen 1k ya hatta bedavaya yapıp bağışlar hoşgörülür diye yazarak koşuyolar. Ayrıca Droknar koşusunun 3k olmasının bi nedeni var.Eskiden çok rahat koşuluyordu ve 3k rahat rahat alınıyordu.Şimdi gerçekten 3k lık bu koşu çok zorlaştı. Anet bu iki yer arasına o kadar çok yaratık koydu ki, koşu imkansızlaştı.Balance ve heal kullanmadan çok zor oluyor bu koşu.Ayrıca tecrübe isteyen bi koşu.Ve Warrior ranger bu koşu için en iyi class.Ayrıca kurnaz olup duvarlarda belli noktalarda ışınlanma yerleri bulanlar bile olduğunu duydum. Mesela duvarın belli biyerine gidip ölüyorsun, 1km ötede res shrinede canlanıyosun.Bu da acayip kısa bi yol.Bu yolu kolay sanmayın 3kyı gerçekten hakediyosunuz koştuktan sonra.Çok da zaman alıyo.Yarım saat civarı. Tabi bendeniz o kadar zaman içinde kişi başına 400golda Droknar-Port arasını koşuyorum. 4x5=2k mı aldıktan sonra koşuyorum 3 dakka civarı sürüyo, geri dönüyorum.Droknardan çok çok çok daha kolay ve kısa srüüyo.Benden duymadınız :) [Bu mesaj KahnX tarafından 09 Ağustos 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir]
TheMask Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 evet 50k ya sizi ascalondan aliyolar drognara birakiyolar... sıf bunu yapan guildler bile var.[signature][hline]Guild Wars = Mask Rayne (Bandits GuildMaster) Lineage = Cebrail Ultima = Hurricane (DV)
Öne çıkan mesajlar