Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animenin ismi lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İsmini hatırlayamıyorum bi türlü. ANlatayım ama nasıl bişey olduğunu. Küçük robotlar birbirleriyle kapışıyordu.Valla tek hatırladığım bu aslına bakılırsa. Birde tv dede yayınlanmıştı.[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
Mesaj tarihi:
37 bölümü var diye okudum ben

Japanese name: PlaWres Sanshiro
Dates: June 5, 1983-February 26, 1984
Number of episodes: 37
Production Company: Kaname Production
Creator(s): Uma Jiro, Minoru Kamiya
Series Director: Kunihiko Yuyama

bu hatta direk
Mesaj tarihi:
said:
Kakarotto, 06 Ağustos 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
hani kollarına bişey takıp dövüştürdükleri mi? ben de biliyorum da adını bilmiyorum. eğer içine giripse Eva bişey di.. unuttum :(

said:
Eternalus, 06 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
evangelion fln mı? bana tavsiye etmişlerdi o animeyi, tarif uyuyor ama bakalım

[Bu mesaj Eternalus tarafından 06 Ağustos 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]

hebebebebebebebe
evangelıon mu eheh eger eva burda yayınlansaydı yarısı kesılır gerı kalan yarısıyla da cocuklar bır bır ıntahar ederdı

evangelıon +18 bir animedir hatırlatalım ve ızleyınce tırrrım tırrım olur ınsan
dovusen robot arıyorsanız eva yı pas gecın cunkı aradıgınızı bulamıycaksınız eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
Eva'nın türkiyede yayınlanması imkansıza yakın bişey. Zaten yayınlansa bile ardaşında dediği gibi büyük bi bölümü kırpılır. Kalan yerlerdende bi halt anlaşılmaz.
Bide nie benim dediğim animenin sadece 8 tane bölümü war bu andbde :P Yeni mi sublanmaya başladı acaba?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
  • Yeni Oluştur...