Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Animenin ismi lazım

fir3blad3

Öne çıkan mesajlar

said:
Kakarotto, 06 Ağustos 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
hani kollarına bişey takıp dövüştürdükleri mi? ben de biliyorum da adını bilmiyorum. eğer içine giripse Eva bişey di.. unuttum :(

said:
Eternalus, 06 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki:
evangelion fln mı? bana tavsiye etmişlerdi o animeyi, tarif uyuyor ama bakalım

[Bu mesaj Eternalus tarafından 06 Ağustos 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]

hebebebebebebebe
evangelıon mu eheh eger eva burda yayınlansaydı yarısı kesılır gerı kalan yarısıyla da cocuklar bır bır ıntahar ederdı

evangelıon +18 bir animedir hatırlatalım ve ızleyınce tırrrım tırrım olur ınsan
dovusen robot arıyorsanız eva yı pas gecın cunkı aradıgınızı bulamıycaksınız eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

Eva'nın türkiyede yayınlanması imkansıza yakın bişey. Zaten yayınlansa bile ardaşında dediği gibi büyük bi bölümü kırpılır. Kalan yerlerdende bi halt anlaşılmaz.
Bide nie benim dediğim animenin sadece 8 tane bölümü war bu andbde :P Yeni mi sublanmaya başladı acaba?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fir3blad3, 07 Ağustos 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
Bide nie benim dediğim animenin sadece 8 tane bölümü war bu andbde :P Yeni mi sublanmaya başladı acaba?

Aynen öyle malesef.. Bunca zamandan sonra, buna da şükür...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...