fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 İsmini hatırlayamıyorum bi türlü. ANlatayım ama nasıl bişey olduğunu. Küçük robotlar birbirleriyle kapışıyordu.Valla tek hatırladığım bu aslına bakılırsa. Birde tv dede yayınlanmıştı.[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 küçük robotlar insan boyutunda mı yoksa daha mı küçük[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakarotto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hani kollarına bişey takıp dövüştürdükleri mi? ben de biliyorum da adını bilmiyorum. eğer içine giripse Eva bişey di.. unuttum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 oyuncak robot gibiler.sahipleri yönetiyor onları arenada dövüşüyorlar..[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 evangelion fln mı? bana tavsiye etmişlerdi o animeyi, tarif uyuyor ama bakalım [Bu mesaj Eternalus tarafından 06 Ağustos 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Orjinal Adı Plawres Sanshiro... Robot Wars diye yayınlanmış Türkiye'de... Anime Eclipse yayınlıyor, ben de biriktiriyorum misal...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 anidb den baktığım kadarıyla 8 bölümü war. Bu kadar az mı ?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakarotto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 37 bölümü var diye okudum ben Japanese name: PlaWres Sanshiro Dates: June 5, 1983-February 26, 1984 Number of episodes: 37 Production Company: Kaname Production Creator(s): Uma Jiro, Minoru Kamiya Series Director: Kunihiko Yuyama bu hatta direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Evet 37 diyor fakat sadece 8 tanesinin emule linkini vermişler..Ok saol yardımın için.[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Kakarotto, 06 Ağustos 2005 18:57 tarihinde demiş ki: hani kollarına bişey takıp dövüştürdükleri mi? ben de biliyorum da adını bilmiyorum. eğer içine giripse Eva bişey di.. unuttum :( said: Eternalus, 06 Ağustos 2005 21:43 tarihinde demiş ki: evangelion fln mı? bana tavsiye etmişlerdi o animeyi, tarif uyuyor ama bakalım [Bu mesaj Eternalus tarafından 06 Ağustos 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] hebebebebebebebe evangelıon mu eheh eger eva burda yayınlansaydı yarısı kesılır gerı kalan yarısıyla da cocuklar bır bır ıntahar ederdı evangelıon +18 bir animedir hatırlatalım ve ızleyınce tırrrım tırrım olur ınsan dovusen robot arıyorsanız eva yı pas gecın cunkı aradıgınızı bulamıycaksınız eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Eva'nın türkiyede yayınlanması imkansıza yakın bişey. Zaten yayınlansa bile ardaşında dediği gibi büyük bi bölümü kırpılır. Kalan yerlerdende bi halt anlaşılmaz. Bide nie benim dediğim animenin sadece 8 tane bölümü war bu andbde :P Yeni mi sublanmaya başladı acaba?[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: fir3blad3, 07 Ağustos 2005 01:18 tarihinde demiş ki: Bide nie benim dediğim animenin sadece 8 tane bölümü war bu andbde :P Yeni mi sublanmaya başladı acaba? Aynen öyle malesef.. Bunca zamandan sonra, buna da şükür...[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar