ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 beyler beramusta oynuyorum 23 gold bara shard +8 buldum.adam önceleri alışveriş yaptığı mbi tip ama çok tanışıklıpım yok archera dondüğü için satıyomuş.beramustaki veya diğer butun serverlardaki item silinmesi bittimi ona göre alıcam veya başka tavsiyelere açığım deneyimli arkadaşlarım ayrdımınız beklıorum[signature][hline]-Beramus- -Leiath- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 taze dupe dür belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi cevap beklıo mtaze dupe deil herif 1 hafta oncede satıodu hala satıor dupe silinme olayı bittimi? 2. tur ssiliyolarmış ya gene[signature][hline]-Beramus- -Leiath- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: ConYTurK, 07 Ağustos 2005 12:34 tarihinde demiş ki: abi cevap beklıo mtaze dupe deil herif 1 hafta oncede satıodu hala satıor dupe silinme olayı bittimi? 2. tur ssiliyolarmış ya gene Bitmedi, paran çoksa al.[signature][hline]---------------- Nick:Nyaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:66xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 areste daha yeni bütün +8daggerların silinidii haberini aldım pööf diyom fuk GM'S diyom... +ıron neclage ve elf metal earning silinmiş.. GM bunları hangi zihniyetle sildi onu anlamadım:( +5cursed upgrade scrool silinmiş nie bu GM ler bu kdr n00b[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Benimde fp ler silmişler apos lar dıpe yapıp veriomuş yaf :D[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 daha dupe wipe bitmedi yarın sona ercek acele etmeyin bence bişiy almak için![signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hatta sana tavsiyem çarşamba-perşembeye kadar bekle,kesin olsun az para deil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ya dupe bittiği gibi yeniden yapıp normal item die satarlarsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Galiba dupe silimi daha devam ediyor[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tum +8 daggerlar sılınıo mu yada sılındımı? yoo benımkıler duruor alla alla ya[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan: ------ LvL:61 np:17xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar