facundo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 CREATIVE INSPIRE 7.1 T7900 SPEAKER e enıyı ses kartı sızce hangısı olur ıyı bı ses gucu elde etmek ıstıyorum :D
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Audigy2 Zs[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bende audigy 2 zs platinium var 230 dolardı en son[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 beyler bu 7.1 ıcın hangı programı kulanmam lazım divx ler ıcın ses ın 7.1 cıkmasını saglaya bılmek ıcın normal ac3 program lar 5.1 destek verıyor
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 7. abartı olmuş artık...[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i]
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi bırınız bı program soleyın bole 5+1 gıbı dınlenılıo ac3 le huhuhu
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 beyler bıde BSplayer le power dvd arasında ses fark ları oluyormu ? bu 7.1 lerde 5.1 lerde
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 vallah dvd olmadıkca 7+1 alamıyosun diye biliyorum divx den gelmez öyle diye biliyorum.. ama emin de değilim yani ben kasmadım o yüzden 7+1 almaya divx den bulursan bana da söyleyiver :D[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 abi divx deıl saden benım dedım Xvid ancak bıde dvd 7.1 alma sebebım hem guclu muzık dınlemek hemde dvd fılım lerde daha fazla bı fılmın ıcıne gırmek D: BSplayer 5.1 e kadar destek verıo sanırım ayarlarında 5.1 var en son power dvd kurmadım hıc pc e nasıl bişi bılmıyorum onun acaba 7.1 desteyı varmı dvd ler ıcın bılen varmı
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 pahalı aletler onlar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla abı secmış oldum ses kartı ıle beraber 500 milyona falan gelıo bana bu zevk ı almak ıstıosan saglam yapcan işinı :P
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben şöyle diyim benim aldığım sistem ses kartıyla beraber 1milyar 100 milyon tuttu.. 700 wattlık ses sistemi zaten[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 gigawork mu aldın abı creatie ın s750 onlar okdar para etmıo dıo lar sesını en son dereceye acınca cızırtı falan yapıo muş sanırım
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Evet gigaworks aldım , da ayarını iyi yaparsan cızırdamıyo çok kaliteli geliyo ses[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 abi bne 550 megaworks almaya karar verdım :D bass ları oldukca saglam
Öne çıkan mesajlar