irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 100 song for kids albumunu dinliodum aklıma geldi birden.(bu sefer arama da yaptım nıhaaaa) -bebegim kocaman -mutluysan ve biliyorsan; ki hala severim.kucukken ingilizcesini bir soylermişim kelimeleri sallayasallaya -kucuk kurbaga -old mcdonald -bingo[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bugü bayram erken kalkın çocuklar...[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 daha dün annemizin... küçücükken başucumda... orda bir köy var uzakta...[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 orda bir köy var uzakta en kıralıdır..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 EMiNeM EmiNeM kööyüümün güzeliiğ diye bi sarkı var bıde ılk okulda ogretılıyordu eskıden eheh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bugüüün bayram erken kalk1n çocuklar![signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kedicik mırnav mırnav der kedicik benden ne ister (sonra anlıyorduk ki süt istiyormuş)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 edik: yanlış yer. [Bu mesaj Cintonick tarafından 06 Ağustos 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hatırlarmısın eskiden "zamane çocukları" diye bir grup vardı hepsine kafam girsin[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 o su hopddedik abiyi soyleyen grupmuydu yoksa ben mi karıstırdım[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya bi şarkı vardı adamın teki gelip ormandaki herkesi biçiyodu falan ahahaha çocukken söyletirlerdi çocuğa öyle şarkı mı söylenir[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ormancı? yada sey "Baltalar elımızde uzun ip belimizde biz gideriz ormana heey ormaağna" gibi biseymiydi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 06 Ağustos 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yok hayır bir adaam gelmiiis cok da zalimmiiis diye bi söz geciyodu[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 daglar ardında bir orman varmıs orda butun hayvanlar mutlu yasarmıs bi insan gelmiş cok da zalimmiş yakmıs butun ormanı kesmiş hayvanı yagmur yagmamıs,gunes dogmamıs o zalimin sonunu goren olmamıs.. vaşş böa nası hatırladım.bende cok severdim[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 abi nesi guzel ya kucucuk cocuga adam ormana geldi butun hayvanları biçti gitti diyosun :)[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben 6 yaşında sepulutra dinliodum yaaa,arise arise çocukluk şarkım..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 biiiir kücücüüüükkk aslanciiikkk varmiiiiissss cöllleerrdeee kooo kooo koooo-sar oynaaarrrmisssss annesiiiiii onuuuuuuuu coook cooook sever missss.. *!kaptirir kendisini* bu geldi aklima... ben kücükken burak kut falan dinniodum ya =P [Bu mesaj vaniLLe tarafından 06 Ağustos 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Jester, 06 Ağustos 2005 15:03 tarihinde demiş ki: abi nesi guzel ya kucucuk cocuga adam ormana geldi butun hayvanları biçti gitti diyosun :) e ağaç yaşken eğilir >:)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Gucuk kurbaga...Bi da Heidi mı Heidi klummu karıstırdık:) Ole bı sey vardı cızgıfılm onun sarkısını kucukken severdım...[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım.. Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yağ sataaaarım,bal sataaarım,ustam ölmüş ben satarıımm hedeee,hödddööö boyle bişeyler vardı çok beğenerek söylüyodum ben=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Jester, 06 Ağustos 2005 15:03 tarihinde demiş ki: abi nesi guzel ya kucucuk cocuga adam ormana geldi butun hayvanları biçti gitti diyosun :) bi nevi kucukten gizliden gizliye kin ve nefret duygularını asılatıyosun eheh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya bu hopdedik abi noluyo yani sacmaladın simdi, basında kasket cebinde misket elinde seftali die bi uyuz sarkı vardı bunu kim soyluyodu?[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bir küçücük aslancık(veya başka bi hayvan) warmışşşş.... diye devam eden şarkı favorimdi. bide bi hocamız wrdı yalancı yalancı sana kimse inanmaz diye bi şarkı söyletrdi.ondan da nefret ederm.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 arkadaşım eşşek ayı kazma[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 arkada şimşek arkada şimşek arkada şimşimşeeek[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar