Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Herhangi bir sitede bir resmi kaydetmeye çalışında hep adsız.bmp olarak almaya çalışıyor? Bilgisi olan?..[signature][hline]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 artık ie'yi bırak, firefox kullan desem işini görür mü ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bilmem . bulursam kurayım.[signature][hline]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 www.mozilla.org türkçe sürümüde mevcut ilk çıktığından beri. spy fln yeme derdin de olmaz hem. sadece başlangıçta alışmakta biraz zorluk çekersin ama alıştığında bırakamazsın. bir sürü konu var firefox ile ilgili. içlerinden bir tanesine epey bir tip yazmıştık. aratırsan bulabilirsin.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hiç cache i temizlemeyi denedin mi? Tools/Internet Options/General a gir, all files ı seç. Delete Files de.. işe yararsa haber vermeyi eksik etme.. ayrıntı: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;810978 [signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! [Bu mesaj odchu tarafından 07 Ağustos 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 evet bi arkadaşa sorum cache yi temizle dedi temizledim gif olarak kaydedio artı karada eserse :D kaynagı goruntule yapmıyordu yapıyor artık.[signature][hline]
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 direk fotonun üstüne gidip yaparsan bazı sitelerde adsız.bmp olarak kaydetmeye çalışır normal yani...[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Şimdide mesela macromedianın downladı button ustunden basıyorum direk geçici hafızaya atmaya başlıyor . of ya
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 FireFox çekiyorum hadi hayırlısı bakalım.[signature][hline]Requem ME Shard
Öne çıkan mesajlar