Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 arkadaşlar ben oyuna giremiyorum. launcher de bile connection failed diyo. girse de server listesini açamadı diyor. sizde durum nedir? yeni bi patch mi geliyo yoksa?[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 45 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi)
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende baglanamıyorum. hazir server yokken havuza girim bari :)
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ewet bende kaç saattir giremiyorum dieze :(:(:([signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 0 Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Class : Mage ------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 50/0 :D Level : 55 Açıklama : set chitin +3 :) Class : Warrior
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ahaha millet tatilde bile oynuyo :D
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Eternalus, 07 Ağustos 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ahaha millet tatilde bile oynuyo :D Onun için 3 saat uzaktaki cafelere giden adamalr gördüm. (benide sürüklemeye çalıştılar ama manyakmıyım ben :P)[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok be ne tatılı sıtenın havuzu okadar abartmadım yahu :)
KazemAnk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yeter walla bıktım... NE bu Her gun Serverçöküyor pc basında Beklemekden sıkıLdım:)[signature][hline]EsCaPe
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bence server komple göçtü. knight empire falan da gelmeyecek. biz de dağılıp biraz hava alalım. iyi gelir.[signature][hline] Deneme İmzası . Char : Priest/Delikanlı Clan : FiRe Level : hakgetire lagdan imanın gevremesi söz konusu tam teşkilat knight empire beklenmekte. temmuzun başı, cehennemi sıcak. çaktırmadan afrikadayız...
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Dupe itemler silinmeye devam ediliyor bir yandanda KE gelişinin müjdesidir bu.[signature][hline]Uninstall KO!!! bb
KazemAnk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Umarım dediğin gibi bir müjdedir.. Şimdi korkmaya BaşLadım 4-5Gün evveL Bi Mirage Sword aLmıştım... uMarım oyuna girdiğimde Yerinde oLur.. :)[signature][hline]EsCaPe
KazemAnk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok ona guvenım sonsuz.. takıLıyorum en oLesını pyuna gıremıyorum sıyırdım... saçmaLıom öLesine :D[signature][hline]EsCaPe
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ahuauhauhu server down unutun aksama kadar konun da suyunu cıkardılar ınsan rahatca oynayamıyor ![signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: BuRiAL_TR, 07 Ağustos 2005 14:17 tarihinde demiş ki: Dupe itemler silinmeye devam ediliyor bir yandanda KE gelişinin müjdesidir bu. Dupe itemler demiyelim canları sıkılıor clan np leri hızlı yükselior saglam adamların itemlerini siliolar desek yerinde olur [signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP [Bu mesaj CursetH tarafından 07 Ağustos 2005 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 KE gelior bence de ne kaldi sunun şurasinda 1 gün taş çatlasa 2 gün :D[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ patch1288_us_2.zip bu dosya yeni mi geldi?[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 45 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi)
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Launch dan denedinmi upg yaptimi ?[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 işte onu hiç yapmıyor bende. launcher den girilmiyor. sizde upgred completed diyormu?[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 45 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi)
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hic denemedim upg varmi diye bi ara oyuna girdim zaten disc olmustum sabah saatleri o saatten beri forumlarda dolasiorum ama bi bakiyim belkide upg gelmistir dedigin gibi[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hmm sende veren hatayi bendede verior logined failed vs[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben girdim oyuna. ke falan gelmemiş.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 k.e gelince yeni bişi indiricekmiyiz neler deişcek vs.[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Asheroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yok zaten ke şimdi gelmiycek... ama sanırım serverlarda dupe temizliği vardı.çünkü hepsi çökmüştü.[signature][hline]Server : Diez Name : Asheroth Job : Hunter LeveL : 45 Clan : Yok Np : 3xx (Dark Lunarlardan bişeyler olur gibi)
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: SirAnubis, 07 Ağustos 2005 14:51 tarihinde demiş ki: k.e gelince yeni bişi indiricekmiyiz neler deişcek vs. kardes ke gelince bisi indiricekmiyiz bilemem de neler degisicekleri ile ilgili ayri bi konu acmislar yaw artik öhö diyesim gelior :) bi bak forumlarda ara yaff[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx
DioNea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 uzun zamandır konulara uzağım bi topic açtım ağustosun 15 inde alan gelir dedi arkadaşın biri saolsun bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın bizle ke ne zaman gelir[signature][hline] Selam, ben Aydan Şener - Hadi yaa... Ben de Dünyadan Neil Armstrong
Öne çıkan mesajlar