Head Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kendini değiştirirsen , yanındaki insanı da değiştirirsin. yanındaki insan ailesini değiştirir. aileleriniz birlikte mahalleyi değiştirir. mahalle ilçeyi , ilçe ili değiştirir. iller birleşir , ülkeler değişir. biraz klişe , biraz forward maili gibi. ama kesinlikle doğru , önemli olan inanmak işte. bir yerden sonra.[signature][hline]valandil ownz j0o! bir eğlencemizin de sonuna geldik WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 en başa eğitimi koyman lazım. asıl sorun eğitim. biz eğitimli insanlarız böyle düşünüyoruz. eğitilmemiş (yani yontulmamış) adamları değiştirmek ne kadar zordur bilirmisin? ben çok iyi bilirim bunun zorluğunu... topicin konusunu değiştirmeye başladık...[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 aslen en güçlü silahın dil olduğuna inanıyorum. gerekli üslup ve bakış açısıyla yapılabileceğini düşünüyorum. topiğe dönme çabası. kız arkadaşım yok şu sıra , ama bir şeylere aşık olduğum kesin.[signature][hline]valandil ownz j0o! bir eğlencemizin de sonuna geldik WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Aşk bende iyi durmuyor ya zaten eheh. Fazla bağlanıyorum her ilişkim sorunlu oluyor o yüzden.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gül olsa diken olurum mahşerde kefil olurum o yanmasın ben yanayım ibo-rojin :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 karşınızdaki insanın odunluklarını-öküzlüklerini-hayvanlıklarını göremiyorsanız evet, aşıksınız :D[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar