Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekten aşık mısınız?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

tunca bunca yıllık sewgilinim SENİ BANYOYA İTEN TEK NEDENİMM!!walla abartı değil bunlar gerçek.hatta onun bi de ninja ceketi war 3 ayda bir yıkandı bikere.yıkandıı zaman okulda yanyana gezerken sürekli koklamıştım o güzelim deterjan kokusunu.HATIRLAAAA[signature][hline]love is the funeral of hearts
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 03 Ağustos 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorum siz kendinize sorar mısınız ama.. Benim aklımı kurcaladı şu topikleri okurken. Şu an çok mutlu bi birlikteliğim var. Sürüp gidiyor.. gayet mutluyum. Aklıma takılansa gerçekten aşık mıyım yoksa boşlukta hisseden insanlar gibi karşıma ilk çıkana "evet" mi dedim,yaz aşkları gibi? Ya da ben onu mu seviyorum yoksa yeniden aşık olmayı mı seviyorum? Bilirsiniz..Aşık olmaya aşık olanlar vardır.

Size soracağım bunu nasıl anlayabilirim o. Arada çoook ince bi çizgi var gibi..

Gerçekten bende su an neyim bilmiyorum..[signature][hline]Ceza yıktı geçti üstünüzden...
Sosyal ağlarda paylaş

Böhühüh ben hiç aşık olmadım yaw :(
Yani bi kere 12 yaşımdayken mi ne oteldeki bi polonyalı çocuğa olmuştum sanırım ama maalesef sadece bakışıp hi hello fln diyoduk :D langırt fln oynamıştık ehuh ne komikti yaa..kendime söz vermiştim ilerde polonyaya gidip onu bulucam fln diye..ah ahh isminin bile nasıl yazıldığını bilmiyorum ama :( sadece havuzda çekilmiş bi resmimiz var şimdi bende.. ahh ahh...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

ben buldum kız şuan benden hoşlanmıo bile ama o kdr iyiki her msgıma cvp verio vs. aradığımda arıo bazen o arıo falan fistan ve onu en yukarlara çıkartcağımı bilio o yüzden sewmee çalışıoooo mutluluk kapımda[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

şunu düşündüm de.

insan sürekli aşık aslında. ama bir insana değil.
bir kalıba.
ve her ilişkide , bu kalıbı o insanın üzerine koyuyoruz aslında.

mı?[signature][hline]valandil ownz j0o!
bir eğlencemizin de sonuna geldik
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Clementine, 07 Ağustos 2005 04:15 tarihinde demiş ki:
hahah :D al benden de o kadar :P
farkındamısın, bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüğü yapıyoruz aslında. :[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
İstanbul'lular tıklayın hülen...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 07 Ağustos 2005 04:17 tarihinde demiş ki:
şunu düşündüm de.

bir kalıba.

mı?
Kalıba aşık olmak konusunda haklısın. Ama kalıbı insan üstüne koymuyoruz.
insanı (sığmadığını ve asla sığmayacağını bildiğimiz halde) o kalıbın içine sokmaya çalışıyoruz[signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 07 Ağustos 2005 04:17 tarihinde demiş ki:
şunu düşündüm de.

bir kalıba.

mı?

Bir Kediye yada kopege asık olamıyacagımızı goz onune alırsak ve DNA'da bu ask mevzusunun kodlanmıs oldugunuda belirtirsek bi cozum cıkıyor bu dusuncene gore. Yani belirlenmis biseye asık oldugumuz sonucuna yakın[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 07 Ağustos 2005 04:21 tarihinde demiş ki:
said:
Clementine, 07 Ağustos 2005 04:15 tarihinde demiş ki:
hahah :D al benden de o kadar :P
farkındamısın, bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüğü yapıyoruz aslında. :

eh farkındayım tabii ama önünede geçemiyorum lanet olsunki..
bide daha kötüsü ben de hep şöyle oluyo mesela diyorum "vay bea bu çocuk bana hayatta bakmaz ben bunla çıksam kimseye bakmam "fln falan işte sonra mesela işte o da benden hoşlanıyo çıkıyo işte o zmn bende her şey bitiyo! :(...yaaaa niye böyleyimmmm![signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 07 Ağustos 2005 04:48 tarihinde demiş ki:
insanın doğası o , sırf sen değilsin.

elde edince gidiyor işte istek , arzu.
önemli olan farklı şeylere anlam yüklemek.

bi de kız olunca daha kötü oluyo..işte kıza bak hem yüz veriyo hem reddediyo kesin şöyle böyle bu..tarzında şeyler oluşuyo erkeklerin kafasında :/.. öff nası yencem bunu benn :/[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 07 Ağustos 2005 05:03 tarihinde demiş ki:
değiştirmen gereken tek şey.
"insanlar benim hakkımda bunu düşünüyor" düşüncesi.

bırak düşünsünler , onlar kim ki?
olması gereken senin söylediğin aslında. Ama sence bu Türkiye'de mümkün olan bişimi?[signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye'de olabilecek bir şey mi derken yine insanları hesaba katıyorsun.

çevrene kendini olduğunu gibi kabullendirebilmek senin yeteneğindir , ülkenin tabularının esnek olması değil.[signature][hline]valandil ownz j0o!
bir eğlencemizin de sonuna geldik
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

@head :
sen ortamına kendini kabul ettirebilirsin, ben ettirebilirim ama doğudaki insanlar nasıl kendini kabul ettirecek?

"lahowww aha bu herüf bacumuza yan gözle bahtu ikisinide öldürecüüük. namusumuz girlendi ulaaa" diye gezinen bi sürü tip var Türkiye'de[signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...