Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekten aşık mısınız?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

bak ne güzel mutlu mutlu yaşıyorsun. ne diye sorguluyorsun kendini. ama söylemeden edemicem senin bu soruyu sorman bile aşık olmadığını vurgular gibi. senin ki tutku yada sevgi olabilir ama aşk olması zor gibi. eğer birşey sorguluyorsan demekki bir sorun vardır.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
cuytherock, 04 Ağustos 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
ya zaten bilimsel olarak da kanıtlandı aşkın en fazla 4 yıl sürdüğü.. aşk elbette bi yerde bitecektir.. önemli olan aşkın bittiği yerde saygı ve sevginin bitmemesidir..

usta "cuk" oturdu be. taşı gediğine koydun yani...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Sosyal ağlarda paylaş

Walla her geçen sene, birbirinizin en berbat hallerini görseniz de, (en sümüklü, en zayıf, en aptal, en sinirli, en pis vs. vs.) her geçen an onu daha da çok sevdiğinizi hissediyorsanız aşıksınız demektir... Yıllar geçse de sevdiğinizin yüzünü kafanızda canlandırınca, içiniz gıdıklanıyor, gülümsemeye, gülmeye başlıyorsanız aşkınızdan ölüyorsunuz demektir... Bunların tek kötü yanı, mutluluğun, üzüntüyle eşit bir biçimde yanınızdan ayrılmıyor olması... Herşey 2 ile çarpılacağına 10 ile, 20 ile çarpılıyor... Şanslı mısınız, şanssız mısınız bilinmez... Ama değmez mi be? Bilinmez...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...