ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya tam dayaklık kaşınıyorsun başka bişey değil. kardeş mutlu birlikteliğin varşmış işte deşme , üzülme[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bak ne güzel mutlu mutlu yaşıyorsun. ne diye sorguluyorsun kendini. ama söylemeden edemicem senin bu soruyu sorman bile aşık olmadığını vurgular gibi. senin ki tutku yada sevgi olabilir ama aşk olması zor gibi. eğer birşey sorguluyorsan demekki bir sorun vardır.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ondan ne kadar nefret edebilirsin ? işte o kadar aşıksın.[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 karsılıksız a$ık olmak en beter sey :([signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya zaten bilimsel olarak da kanıtlandı aşkın en fazla 4 yıl sürdüğü.. aşk elbette bi yerde bitecektir.. önemli olan aşkın bittiği yerde saygı ve sevginin bitmemesidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: cuytherock, 04 Ağustos 2005 11:27 tarihinde demiş ki: ya zaten bilimsel olarak da kanıtlandı aşkın en fazla 4 yıl sürdüğü.. aşk elbette bi yerde bitecektir.. önemli olan aşkın bittiği yerde saygı ve sevginin bitmemesidir.. usta "cuk" oturdu be. taşı gediğine koydun yani...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: jacabo, 04 Ağustos 2005 10:28 tarihinde demiş ki: karsılıksız a$ık olmak en beter sey :( Alısınca guzel bır sey :=)..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek... Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 En güzel aşk kavuşulmayandır doğru diyosun[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 a şıksııııııın eaaşıksııııın sen eaaşıksıın earkaadaaş[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kendi yaptığın makarnaya bayılırken,artık onunki daha güzel geliyorsa aşıksın=)of ben de aşığım tunca bey.snn de dediğin gibi ne kadar nefret edebiliyorsan ondan o kadar aşıksın.demek ki sen de bana ölümüne aşıksın=)[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 aşıkım.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 degilim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 eheh değilim.sanırım bu sefer koklu kurtuldum[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Walla her geçen sene, birbirinizin en berbat hallerini görseniz de, (en sümüklü, en zayıf, en aptal, en sinirli, en pis vs. vs.) her geçen an onu daha da çok sevdiğinizi hissediyorsanız aşıksınız demektir... Yıllar geçse de sevdiğinizin yüzünü kafanızda canlandırınca, içiniz gıdıklanıyor, gülümsemeye, gülmeye başlıyorsanız aşkınızdan ölüyorsunuz demektir... Bunların tek kötü yanı, mutluluğun, üzüntüyle eşit bir biçimde yanınızdan ayrılmıyor olması... Herşey 2 ile çarpılacağına 10 ile, 20 ile çarpılıyor... Şanslı mısınız, şanssız mısınız bilinmez... Ama değmez mi be? Bilinmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 her ne kadar sewdiğim ayda 1 kere yıkansa da yazdan yaza onu ilaçlamak zorunda kalsak da,kapı arkasında yakalansak da,wow u benden çok sewse de(!!!!!)sewiorm işte kalp=)[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ayda 1 kere yıkanmak ayrılık sebebi. :P yaz ayları günde 2 kere filan...[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Yazın düşünemiyorum birinin ayda bir yıkandığını!! düşünsenize tüm yaz sadece 3 kere yıkandınız! abooow[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 abartı o tabiki puhaha =)[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 pehey tüter insan be. kokudan yaklaşılmaz yanına. iğrenç kokar , rezil rezil rezil. *!tunca'ya gaz verir*[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu arada kız arkadaşım tüm topiki baştan aşşa okuduunu söyledi bana. ne diyicemi bilemedim :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! [Bu mesaj Dynun tarafından 06 Ağustos 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yazın olmasa da kışın ayda bir yanlış mıyım.ama kokmaz tunca.tunca adidas parfüm kokar=)[signature][hline]love is the funeral of hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: IsAbeLLa, 06 Ağustos 2005 17:05 tarihinde demiş ki: her ne kadar sewdiğim ayda 1 kere yıkansa da Hehe kardeşim benim ya..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 çamurlu ayakkabının üzerine cila çekmek gibi. dış koku değil iç koku önemli , tunca'yı temizlik konusunda ciddiyete çağırıyorum ehaha. kokan tunca'lara hayır(içten).[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bakalım ne cevap gelcek tuncadan. abartıyosunuz di mi? :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 cvp vermeye lüzum görmüyorum kardeşim =). pis diilim ben iftira! son derece temiz bi insanım..[signature][hline]Fevaxium level 54 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar