Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 -----------------------------KONULAR--------------------- 1.Bilgisayar Teknolojisine Giriş.doc 2.Network Eğitim Notları.doc 3.Network+.doc 4.Networkmimarisi.doc 5.TCPIP.doc 6.TCP-IP ye Genel Bir Bakış.doc 7.IPSubnetting.doc 8.UTP Kablo Nasıl Yapılır (Resimli Anlatım).doc 9.Adım Adım Windows 2000 Server Kurulumu (Resimli Anlatım).doc 10.Active Directiory ve Dns yapılandırılması.doc 11..DHCP Kurulumu (Resimli Anlatım).doc 12.GPMC.doc 13.Windows 2000 Server DNS Kurulumu (Resimli Anlatım).doc 14.Windows 2000 User Accounts.doc 15.Windows 2000 DFS (Resimli Anlatım).doc 16.Windows 2000 Server RİS (Resimli Anlatım).doc 17.Windows 2000’de Network Aktivitelerinin İzlenmesi-kitap.doc 18.VPN (Resimli Anlatım).doc 19.WINDOWS 2000 Veri Güvenliği (Resimli Anlatım).doc 20.WİNS Kurulumu (Resimli Anlatım).doc 21.Volume Shadow Copy(Resimli Anlatım).doc 22.IPSec.doc 23.System Update Service --SUS-- (Resimli Anlatım).doc 24.Internet Protocol Security(ıpsec) (Resimli Anlatım).doc 25.MS-DOS Komutları.doc 26.55 Soru ve Cevap.doc 27.CCNA.doc 28.turkce_cisco_notlari.doc ve son....2272 .doc(mcse eğitimlerindeki ilk kitap olan 2272 nin türkçesidir.) MCSE Ders Notları[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 guzel bişiye benziyor. ozellikle netowrk konusunda bilgim yok ve merak ettiğim bi konu indiriyorum bakalım saolasın.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tenk yu[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 0 dan başlayanlar ve uzmanlaşmak isteyenelere göre. çok iyi bir kaynak olmus. Teşekkürler.[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Online Oyun Merkezi Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Seneler once aldim o kadar belgeyi kafama tukiriyim. Turkiyede MSXX ile ise adam alan kurumlarinda kafasina tukiriyim. Offline yapilan sinavlardan, donen paralardan sonra sadece para tuzagi.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 mcse sadece para tuzağı.. inanılmaz öküz insanlar alıyo şu sertifikayı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Dokumanlar için teşekkürler![signature][hline] [Bu mesaj mitha tarafından 05 Ağustos 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 MCSE sinav sistemini degistirdi MS nisan ayinda yanlis hatirlamiyorsam,yeni gelen nesil eski nesildeki kimi okuz-beyinsizlere gore oldukca daha iyi olur eminim ki.Ha bir de MCSD ise yariyor :)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 @MartinLGore Bana göre CISCO sertifikaları daha iyi.. Ama gel gelelim her ne kadar kötüde dense ms sertifikaları dünya üstünde en geçerli sertifika bi hindistanda o kadar önemli değil sanırım orada devlet kendi özel sertifikalar verio onlar daha önemli sanırım hindistanda..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 MCSE MCSD nedir yahu :)[signature][hline]You are currently using 2169 MB (90%) of your 2421 MB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hatta ve hatta MCSD almak her yiğidin harcı değildir, deli kasıştır çünkü içeriği :) MCSE Almak daha kolay, MCSD programları daha zor açılır her yerde :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar