Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Oh be sonunda adam gibi bir tatile gidebileceğim. Tamam kumburgazda ortam var ama bir güney havası yok orda. Tamam akçayın havası güzel ama,yaşlı mekanı. Altınoluk biraz uzakta kalıyordu zaten akçaya. Ve... Sonunda bu seneye güneye kaçabiliyorum 1 haftalığına da olsa.Adam gibi bir tatil olur.Marina'da teknede kalacağım. Şimdi hangi diskoları, hangi mekanları önerirsiniz? Zaten döndükten sonra deli bir çalışma maratonu başlayacak.Gideyim adam gibi eğlenip geleyim diyorum. ;-) Önerilere açığım yani kısacası...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Prawler abi oralardan bir rus,alman(her neyse işte) falan kütürdetemeden gelirsen yazıklar olsun sana...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 marmaris'ida nasil ozledim of, iyi tatiller bu arada.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 iyi yolculuklar ben gidemiom bu sene tatile derslerden bari siz tadını çıkarın yaw[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 off off 2 yıldır gitmiyorum özledim bende :( iyi tatiller.. PAZARTESİ AVŞAYA KAÇIYORUM BENDE NİAHAHA.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ee uncla ve chip önerileriniz yok mu marmariste mekan fln?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Serdar sen en iyisi iptal et gidişi..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 marmaris bombadır ya. çok kız var orda hehe. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Prawler, 05 Ağustos 2005 13:48 tarihinde demiş ki: ee uncla ve chip önerileriniz yok mu marmariste mekan fln? ne bilim abi arkadaşın oteli vardı orda takılırdık biz =P istiyosan bitane internet cafe biliyorum tarif edim yani hehe. ya içmelerde bitane gece klübü olacaktı bitane işkembecinin yanında. oraya git derim ben. çıkışta da işkembeni içer dürümünü yersin mükemmel valla=P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 içmeler uzak kalır sanırım, biz merkezdeyiz.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 minibüse bin abi 10dk yani. taksiye binersen de 15-20 milyon tutar temizinden. ama içmeler marmaristen daha güzeldir bana göre..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatrix Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 İi tatiller ne dielim bende cıkıcam bi tatile artık ...[signature][hline]Al birde buradan yak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 prawler marmariste şole ucuz biyerler gözüne çarparsa buraya bi ara yaz çünkü biz de marmaris düşünüyoruz arkadaşlarla ama ucuz biyerler bulamak lazım .ztn dönüşte yorumları da alırız senden beğenip beğenmediğini de öğreniriz...neyse iyi tatiller sana.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 iyi tatiller[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 oha. ist-mrm 45 milyonmu olmuş. yuhaa.. o_O[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Marinada kalcaksan zati barlar sokagına yakın olcan... orda işte ne biliim areena,back street,daisy fln var bayaa güzel mekanlar...denize gitceksen de içmeler yap derim denizi marmaristen daha güzel,gidiş de 10 dk anca... oNun dışıda kordonda oturcak yer var bisürü,uzunyalı var...alışveriş yapcaksan merkezden ya da marinadan yapcan da marina kazık biras..öle işte gel eğlen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 =) Ya valla tekne zaten deli avantaj benim için. Bi de orda dırdırıdır konuşursam olay biter[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya barlar sokağında dam sorunu varmış o kötü :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Damsız büyük yerlere giremezsin joy,areena gibi.. Fakat ağzın laf yapıyosa tek kişi falansan girebilirsin biraz daa düşük mekanlara unique falan gibi.. Biz zamanında o barlar sokağında uniquenin yanındaki içki satan ablayla kankaya bağladıkta öle giriyoduk antin kuntin bi sürü mekana =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin [Bu mesaj Maedhros tarafından 05 Ağustos 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 orada hollandalı bir kız görürsen sulanma :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hollandalı birsürü kız görebilirim orada :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 buraya dikkat öncelikle marmaris bu sene süper. turist acisindanda ortam acısındanda. uyarılarım: 1. aksam saat 8-10 arası ve gece 12den sonra tansaşın karsısındaki cay bahcesinden mumkun oldugunca uzak dur, kendini karakolda bulabilirsin yanlıs anlasılma sonucu. 2. içmelerden başka bir sahile gitme denize girmek istiyorsan. 3. buggy - araba - motor kiralayacaksan bana ö.m. at sana bir numara vereyim oradan hallet isini yoksa kaziklanirsin. 4. gecenin bi saatinde mc donalds gibi yerlere gitme, yemegini yerken bomba ihbari ile tum keyfinin icine edilebilir. tansaşın karşısında kırçiçeği adlı restoranı tercih et 24 saat en iyi yerdir acıktığın zaman. tavsiyelerim: 1. gece club olarak areena dan baska hicbir yere gitme. orayada sap sokmazlar sap gireceksen kapıda kel iri bir adam var ona 10-20 milyon para vermen yeterli cıkısta odesiriz diyip. arayı iyi tut iceride hayatını yasayacaksın cunku. yada arayıp rezervasyon yaptır onceden rezervasyonum var diyerekten giris yap. telefonunu buldugumda yollarim sana. bu arada bu areena marmarisin en buyuk ve en teknolojik gece kulubu. 2. motor ehliyetin varsa buggy denilen aleti (bufallo) mutlaka kirala sehirde tum dikkati kendi uzerine cekersin. 3. marmariste erkek sayısı kız sayısının onda üç/dördü. o yüzden şanslısın, bu şansını kullanabilirsin. simdilik bu kadar aklıma geldikce soylerim.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 marmariste kız arkdaşım var hatun manken olmuş.git onu koru:)dam sorunun halleidnde kardeş kardeş:) akçay,altınolukçularda burada varmış.e ii gsl bakalım.abi yap ii tatil yap bizim içinde[signature][hline]önce Allah sonra yallah [Bu mesaj tahakiraz tarafından 05 Ağustos 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dam sorunu basit. ilk 1-2 günde damsız girdigim icin %100 calısan taktik vereyim sana. 1. istedigin herhangi bir mekana girerken kapıdaki adamlara bakma iceri bakarak direk giris yap adam birsey derse seni görürse ben zaten icerideydim! dersin. uzarsa konu haber vermedim cıkarken kusura bakma dersin bi güzel girersin iceri. 2. kapıdaki adama para verebilirsin ki herkese olurmu bilmiyorum ama club areenada kel iri adam var 1 tane zaten burak beyin selamını soyleyerekten cıkısta gorusuruz dedigin anda iceri ucretsiz girersin giris parasındanda yırtarsın yani. o parayida o adama veriirsin cıkısta boylece oraya her girdiginde krallar gibi agırlanmısda olursun. 3. mekanın telefonunu ogren ve onceden min 4 kisilik rezervasyon yaptır kendi adına, rezervasyonumuz var arkadaslar sonra gelcek diyerek girecek adını onaylatacak ve icerde kaybolacaksın. istersen iceride rezervasyon yaptigin ucretsiz masanda ictigini icebilirsinde. soran olursa yine arkadasları bekliyorum dersin. yada ortama karısabilirsin. mekanların telefonlarını kaydetmistim ben istiyorsan yollarım. [signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. [Bu mesaj tAKA tarafından 05 Ağustos 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 taka yoksa kapıdakı kel iri adam senmisin ? :) paraları sana versın dıye yapıyosun dımı ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar